Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Dominik: Sapkagyűjteményem van

Dominik: Sapkagyűjteményem van

2016. január 10. /kedd/

Kétrészes cikksorozatunkban a Középsuli című sorozatunk szereplői mesélik el, hogy melyek a kedvenc ruhadarabjaik, miket hordanak magukon a legszívesebben: sapka, sál, dzseki, esetleg szimplán pólórajongók a szereplők?

Dominik

“Nekem a kedvenc ruhadarabom a sapkám. Egy snapback, amit szinte minden körülmények között fel tudnék venni. Most télen nem hordom, mert lefagy a fejem, de én alapjáraton is kiskorom óta ilyen sapkaimádó vagyok. Nem tudnék tőle megválni, nagyon furcsa, hogyha nincs rajta a fejemen. Igazából konkrét sapkagyűjteményem van. Körülbelül minden évben be tudok szerezni egy sapkát, amit hordok is. Régen volt, hogy az ismerőseim elvették a sapkámat és nagyon ideges voltam, mert tényleg annyira imádom a sapkáimat, hogy még ezt sem engedem meg.”

Dominik1

Eszti

“Kiemelten kedvenc ruhadarabom nincs. Több sima hosszabb fekete pólóm van, azokat nagyon szeretem, minden hosszítottat szeretek, de főleg a feketéket. Felsőből általában nagyobbat hordok mint a méretem, mert nem szeretem ha “rám cuppan” a felső, ellentétben a nadrággal. Ha farmerről van szó, akkor nem szeretem, ha nem tapad rám, leginkább csak csőszárú nadrágokat hordok. Nem öltözök túl színesen, inkább a sötét ruhákat szeretem.”

Eszti1

 

Bende

“Kedvenc ruhadarabom a bőrdzsekim, amelyet azért szeretek nagyon, mert királyul néz ki. Amúgy, ami vicces vele kapcsolatban, hogy belül a varrása teljesen szétszakadt, de kívül nem látszik, szóval nem gáz, bár anyám mindig szivat vele, hogy ki kéne dobni.”

Bende_szemelyes

Barbi

“A kedvenc ruhadarabom egyértelműen a bőrdzsekim. Nagyon jól kombinálható, ha akarom, picit elegánsabb, ha akarom, akkor vagányabb, de mindenképpen extra csajos. Bármilyen szettet fel tud dobni. Ha felveszem mellé a pilóta napszemcsimet, akkor a legtutibb a szett. Imádom hordani magassarkúval és lapos talpúval egyaránt, de valószínűleg azért áll olyan közel a szívemhez, mert egy picit takar, elbújhatok benne, de mégis jól tudom magam benne érezni. Na meg a zsebek! Nagyon sok dolgot bele tudok tenni, és szeretem, ha nem kell táskát hordanom.”

Barbi_

Happy Tibi

“A kedvenc ruhadarabom a Happy feliratú pólóm, amit tavaly kaptam a barátaimtól karácsonyra. Köztudott az ismerőseim között, hogy régóta neveznek Happy-nek a természetemből adódóan, és meglepetés gyanánt kaptam a pólót. Azért a kedvencem, mert királyul néz ki és rajta van a becenevem, ami hiába, hogy elég ismert szó, mert ugye angolul boldogot jelent, de aki ismer, tudja, hogy miért az van ráírva, ami rá van írva.”

Tibi1

A Középsuli-szereplők kedvenc ruhadarabjai cikksorozatunk holnap, azaz január 11-én, szerdán folytatódik. 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share