Durva – Barbi bármit bevállal

Rovat

Megosztás

Barbara felajánlkozott egy csoportban azzal a mondattal, hogy hajlandó bármit bevállalni. A gond csak az, hogy valószínűleg nem is Barbarának hívják. A nagyobb probléma pedig, hogy nemcsak Középsuli Barbi nevét, de képeit is használja a profilján. És nem ő az egyetlen.

A mi Barbink – amikor a legújabb rész alatti kommenteket olvasgatta – már épelméjűségében kezdett kételkedni, hiszen azon gondolkodott, a videó alatt látott kommenteket mikor is írta be az adott videó alá. Szerencsére leesett neki, hogy nem a saját YouTube profilképe az, ami visszaköszönt a hozzászólások mellől, hanem az a kép, amit ask.fm-en használ. Egy másik lány Bodony Barbara névvel, Barbi kamu profiljával kommentelget. Ki tudja, hány helyre válaszolgat még és vajon miket írogat.

Poénosra véve a figurát, megkérdezte Barbi, honnan van a kamu profilhoz a kép? “Csak nem tőlem?” – tette fel a kérdést a Középsuli szereplője. Ám az ál-Barbi kitartóan ragaszkodik új szerepéhez, hiszen leállt vitatkozni az eredeti Barbival, hogy bizony ő az igazi tatai lány. Sőt, még szánalmas jelzővel is illette szereplőnket. 😀

1

24

3

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta