Durva szilveszteri sztorik

Rovat

Megosztás

Nagy szilveszter esések, VIP részlegben való szórakozások és az elalvó, ittas társak arckifestése. Különös szilveszteri történetek, amelyek nem a tervek szerint alakultak. – erről szólt a kedd esti Juventus Radio Tours műsora Dr. Kiss Róbert Richard vezetésével.

Sramkó Nóra életmód rovatvezetővel is megtörtént már az, hogy kék-zöld-lila foltokkal ébredt az Új Év napján, miután egy nekibátorodott estén egy teniszpályára való belógás nem épp úgy sikeredett, ahogyan azt ő szerette volna.

A történet egy „világ végén” lévő szilveszteri partyban kezdődött. Terveik szerint ott töltötték volna az estét, de az mégis máshogy alakult, miután szórakozott állapotban útnak indultak.

Nem sokkal később miután megpillantottak egy teniszpályát Sramkó Nóra, akárcsak egy gátfutó hatalmas lendülettel igyekezett átugrani a falat csakhogy ennek egy jókora esés lett a vége. Komolyabb baja nem lett, azonban a hazajutás is egy külön kihívásnak bizonyult ezek után.

Másnap még az autója is lefulladt, de a hajnali fagyban és hidegben végül csak-csak sikerült elindítani a járműt, így boldog volt a hazatérés.

Fekete Fanni a Középsuli újságírója a tavalyi szilveszterét egy szórakozóhelyen töltötte. Az ünneplés előtti időt kellemes kis alapozgatással töltötték, majd a két barátnőjével együtt tervezgették a közös éjféli koccintást.

A helyszínre értek és megkezdődhetett a partyzás méghozzá a VIP részlegben, ahová külföldi pasik invitálták be őket.

Nagy volt az öröm egészen addig, amíg a három leányzó el nem hagyta egymást a nagy buliban. Az este egy részét egymás keresgetésével töltötték.

Az élet aztán összehozta őket éjfél előtt pár perccel, így a közös koccintás is beteljesülhetett a jó kívánságokkal együtt.

Nite Tours 17

Vannak, akik nincsenek különösebben oda a szilveszteri ünnepért, ezzel valahogy így van Kovács Robertina újságíró is. Sokan ezt olykor muszájnak érzik, és ezáltal máris elmegy a kedvük az egész estétől.

Tina barátai unszolására mégis csak elszokott indulni ezekre a nagy ünneplésekre. A korábbi Új Évi ünnepeiket gyakran töltötték úgy, hogy egy este alatt több helyen is megfordultak.

Nem volt ez másképp akkor sem, amikor pár évvel ezelőtt egyik helyről a másikra tartottak. A jeges út azonban közbeszólt a kisebb sétájukba miután Tina egy jó nagyot esett a havas úton, amit pedig hangos nevetés és tapsvihar követett. Egyesek annyira elszórakoztak ezen, hogy még a nevetéstől sem bírtak felkelni a földről.

New-Years-Eve

Előfordul az is, hogy az esti mulatozások a tervektől teljesen eltérően alakulnak. Zelei Vica környezetvédelmi rovatvezető pár évvel ezelőtt párjával együtt ötletelt közös ünneplésükön.

Nem sokkal később derült ki, hogy társának vidéken lesz dolga aznap este, így felhívva egy-két barátnőjét eljutott egy házibuliba, ahonnét hamar tovább is álltak egy szórakozóhelyre.

Még be sem tették a lábuk a helyre, amikor a barátnője rosszul lett, így ő azt követően haza is ment, Vica pedig teljesen idegen emberek társaságában ünnepelhetett miközben a párjával sms-ben tartotta a kapcsolatot. Ennek ellenére nagyon jól érezte magát a rovatvezető és új barátságokra is szert tehetett.

Sokszor nem jó móka, ha az elalvó társakat szétfirkálják a barátok, de olykor jól is elsülhet a dolog. Vicáék egy korábbi szilveszterükön a poén kedvéért az ittas fiúk arcára rajzoltak humoros dolgokat, amin szerencsére mindenki egy jót nevetett.

 

Nektek mi a legérdekesebb szilveszteri sztoritok? Kommentben írhatjátok!:)

Fotók:
chance95bg.com
media3.s-nbcnews.com
rackcdn.com
healthygallatin.org

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta