Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Dwayne “The Rock” Johnson filmjei, amiket érdemes megnézned!

Dwayne “The Rock” Johnson filmjei, amiket érdemes megnézned!

Mindenki kedvenc színésze, aki, ha kell vígjátékban nevettet, vagy akcióhősként kápráztat el bennünket. Egy biztos, ebben a színészben még sosem csalódtunk! Íme, Dwayne “The Rock” Johnson filmjei, amiket érdemes megnézned!

Központi hírszerzés

Ha szeretnél egy jót nevetni a haverokkal, és megnézni, ahogy egy túlsúlyos srác visszatér bomba külsejű titkos ügynökként – izgalmas és mókás jelenetekkel keverve, akkor ezt a filmet látnod kell.

Az Amazonas kincse

Kaland, akció, egy szép csapos lány, The Rock karja ekkor még csak két méteres átmérőjű volt…

Forrás:giphy

Gerillaharcok, egy jó sztori – minden adott egy jó hétvégi filmnézéshez.

Fogtündér

Jégkorong, egy gyermek lelke és egy felnőtté, aki nem hisz a mesékben. Az élet pedig megleckézteti őt. Csupaszív film. Ilyen izmos fogtündért, még úgysem láttál!

Baywatch

Szexi felsőtestek, izgalmas akciójelenetek, bomba nők – minden, amit visszasírsz a nyárból, és még Zac Efront is kapjuk mellé.

Moana

Egy Disney mese, melyben egy trónörökös lány hőssé válik, Dwayne ‘The Rock” Johnson (- aki  egyébként egy isten) először ellene van, majd segítségére lesz ebben. Motiváló, érzelmes és szívből énekelnéd az összes dalt, már az első megtekintés után.

Jumanji

Amikor a suli gyenge kis szürke egere The Rock bőrébe bújhat. A játékban sebezhetetlen, nincsenek gyengeségei, érzelmes beszédeket tart, és mivel lelke a kissrácé- még el is sírja magát. Szórakoztató kalandos film, a csapatmunkáról, barátokról, suli közösségről, melynek üzenete, hogy az vagy, aki lenni akarsz, külsődtől függetlenül!

Dwayne “The Rock” Johnson filmjei, amiket érdemes megnézned!
Te mindet láttad már?

Borítókép: thegospelherald

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share