Éden Milánt imádják a tévénézők

Rovat

Megosztás

Milán a huszadik adásban esett ki az Éden Hotel műsorából, a ceremónia után azonban nem sok kedve volt bulizni az édenlakóknak, ami nem meglepő: sokaknak állt közel a szívéhez az amúgy személyi edzőként dolgozó srác. Nemcsak ők, de a TV-nézők is megkedvelték Milánt. Sokan mennek oda hozzá gratulálni, közös képeket készíteni, vagy éppen autogramot kérni. Erről, és egyéb érdekes dolgokról kérdeztük az Éden Hotel versenyzőjét.

Hogy érzed, mennyiben változtatta meg az életed az Éden Hotelben való szereplés?
Mióta kiestem a műsorból, teljes mértékben megváltozott az életem. Alig van szabadidőm, sorban kapom a felkéréseket különböző rendezvényekre, és szerencsére a személyi edzői karrieremnek is jót tett a műsor, sokkal többen jelentkeznek be hozzám, mióta a műsor a TV2-n látható.

Sokan felismernek az utcán a műsor óta? Milyenek a reakciók?
Nagyon sokan felismernek, odajönnek az utcán, a bulikban gratulálnak, közös képeket, autogramot kérnek! Nagyon örülök, hogy 90%-ban pozitív véleményeket kapok, és hogy szeretnek az emberek! A legemlékezetesebb sztori ezzel kapcsolatban az volt, amikor egy hetven év körüli néni jött oda hozzám gratulálni. Megfogta a kezem, és elmesélte, hogy a kiesésemnél mennyire sírt!

 

milaaan

A többi versenyző közül kivel tartod a kapcsolatot?
Majdnem mindenkivel tartom a kapcsolatot,valakikkel napi szinten beszélek, és tényleg mondhatom, hogy barátok lettünk,viszont van két-három olyan ember is, akivel egymáshoz sem szólunk, maximum annyit, hogy “hello-szia”.

Ha megnyerted volna a játékot, mire költötted volna a fődíjat?
Ha megnyertem volna a játékot, biztos vagyok benne, hogy első dolgom lett volna, hogy a családomat elviszem nyaralni Ibizára, mert nekik köszönhetek mindent, és hálás vagyok, hogy jóban-rosszban mindig maximálisan kitartottak mellettem.

 milaaaan

Mivel töltöd a szabadidőd?
Jelenleg nem sok szabadidőm van, de ha mégis akad, megpróbálok a családommal és a barátaimmal lenni.

Van valami furcsa szokásod, esetleg fóbiád?
Furcsa szokás? Talán az, hogy nagyon sokat adok magamra, sokszor tovább készülődök, mint egy lány. Mindig megpróbálok tökéletesen kinézni, és a legjobb formában lenni testalkatilag! Szeretem, ha megnéznek az emberek, számomra nagyon fontos a külsőm.

 

unnamed

 

Imádják Milánt a TV-nézők
Te szomorú voltál Milán kiesésekor?

 

Fotók: Prikidánovics Milán

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta