Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Égtél már szénné szex után?

Égtél már szénné szex után?

Nem csak azt lehet megbánni, ha olyasvalakivel voltál együtt, akivel nem kellett volna. Mi van akkor, ha minden jó volt, és utána csap be a mennykő? Amikor egyszerűen csak nem tudod, mit mondj, vagy mit csinálj, esetleg véletlen valami olyan teszel, amiről aztán úgy érzed, ennél már csak az lenne cikibb, ha videóra vették volna, és az egész suli látná. Figyelem, cikis sztorik következnek!

A szex megvolt, de utána mi a teendő? Mit kell csinálni? Mit kell mondani? Jó hír, hogy semmit sem kell!

Kínos szituáció bárhol, bármikor kialakulhat, és ez alól a szex sem kivétel. Hozzá kell tenni, ez is olyan, mint a szépség: relatív. Attól, hogy te valamit cikinek érzel, nem jelenti azt, hogy a másik is annak gondolja. Sőt, lehet, fel sem tűnik neki… Az már egy fokkal kellemetlenebb, amikor az elkövető még csak nem is érzékeli, hogy a másik gáznak ítélné a megnyilvánulását… De nyugi, erre azért kevés a példa!

 

Összegyűjtöttünk nektek pár olyan történetet, ahol az egyik vagy másik fél azt gondolta, mindennek vége, annyira cikisen viselkedett… Szerencsére eddig még sosem ért véget a világ! 😉

Hanna (19) „Már túl voltunk az együttlétünk érzéki részén. Jól éreztük magunkat, minden jól ment, de én nem nagyon tudtam koncentrálni, mert a másnapi elintézendő ügyeim jártak az agyamban. Pont mikor összebújtunk, jött a felismerés: elfelejtettem kinyomtatni valamit! Gondoltam, gyorsan megkérdezem, tud-e nekem ebben segíteni, még mielőtt elfelejteném. A gond csupán az volt, hogy sikerült ugyanabban a minutumban megszólalnunk – csak amíg én a printere felől érdeklődtem hevesen, ő próbált volna szerelmet vallani. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, de aztán csak jót nevettünk az egészen.”

Janka (17) „Már három hónapja együtt jártunk a barátommal, mikor elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy lefeküdjünk egymással. Mivel én még senkivel sem voltam azelőtt, eléggé izgultam, talán egy kicsit jobban is, mint kellett volna. Megbeszéltük, hogy náluk leszünk aznap délután. Mondjuk, hogy egészen zökkenőmentesen sikerült az első alkalom, de a zavaromat, sajnos, utána sem tudtam levetkőzni. Így, gyakorlatilag, alighogy a végére értünk, én felpattantam és hazamentem, mondván, hogy a szüleimnek azt mondtam hatra hazaérek. Szegény srác azt hitte, ennyire rosszul éreztem magam, pedig nem! Azért annyira nem volt könnyű erről meggyőznöm őt utána. De még mindig együtt vagyunk, és azóta minden oké.”

Gergő (21) “A volt barátnőmmel körülbelül egy évig voltunk együtt. Egész összeszokott páros lettünk a végére, de azért persze, mindig volt valami új, amit kipróbáltunk. Az egyik ilyen újításnál nagyon azon voltam, hogy lenyűgözzem őt, és úgy érzetem, sikerült is. Minden a terv szerint alakult. Ezért hatalmasra duzzadt egóval húztam magamhoz a lányt az aktus után, csak éppen arra nem számítottam, hogy a lába belecsavarodott a lepedőbe, aminek a másik vége pedig, valamiért az ágy mellett lévő kis asztal lába alá került. Ahogy magamhoz rántottam a barátnőm, a lepedő is mozdult, aminek következtében az éjjeli lámpa hangos csattanással landolt a padlón. Még mázli, hogy a szülei nem jöttek be megkérdezni, mi történt. Bár valószínűleg tudták…”

Gábor (18) “Egyke vagyok, így világ életemben nagyon sok figyelmet kaptam a szüleimtől. Mondhatni „anyuci pici fia” vagyok, és ehhez sok kínos sztorim is kapcsolódik. Tavaly végre sikerült meghódítanom a lányt, aki évek óta tetszett. Egyik este nálunk aludt, mondván, közösen sokkal hatásosabban tudunk készülni a másnapi TZ-re. Persze, nem csak tanulással töltöttük ki a rendelkezésre álló időt. Nagyszerűen ment minden. Utána összebújtunk, simogattam a hátát, aztán egyszer csak éreztem, hogy megkordul a gyomra. Le is csaptam a lehetőségre, és lovagiasan megkérdeztem, nem kér-e valami finomat? De kért. Én pedig fogtam a telefonom, feltárcsáztam a földszinten tévéző anyukámat, és megkértem, hozzon fel nekünk a vacsi maradékából. Mint említettem, sajnos, hozzá voltam szokva a kényelmes élethez, és nem kapcsoltam időben, hogy ezzel valószínűleg nem fogom lenyűgözni a lányt. Az a pillantás, amit kaptam tőle ezért, azt hiszem, még sokáig kísérteni fog… ”

Egyetlen egyetemes szabály sem létezik arra, hogy mi jön a szex után. Bár, ha már eddig eljutottatok, akkor bízunk benne, hogy felszabadultatok annyira, hogy már ne érezzétek magatokat frusztráltnak. Ha hozzá akarsz bújni, bújj hozzá, ha megbeszélnéd vele, milyen volt, akkor beszéld, sőt, akármilyen hihetetlen, az evés sem tiltott! Ez esetben viszont hasznos lehet, ha saját kezűleg készíted el az ételt, és nem anyukádat kéred meg rá. 😉

Égtél már szénné szex után?
Veled történt már vérciki dolog szex után?

 

Foto: neatorama.com, elpodium.org

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share