Egy éve erre a pillanatra vár Dezső Bence!

Rovat

Megosztás

Tényleg minden terméket ingyen kapnak az influencerek? Milyen egy youtuber élete? Erről szól Dezső Bence legelső könyve!

„Itt van, a kezemben van, kapható, és nem tudom, hogy mit mondjak!”

Sikeres Kudarcaim címmel már a boltokban kapható élete eddigi alkotása, melyet tavaly februárban kezdett el írni a fiatal youtuber. Nagyon örül, meg is említi legújabb videójában, annyira szürreális még az élmény, nem is tudja, hogyan kezdjen bele a mesélésbe. Közel 50 órányi interjú hangfelvétel, ingyen PR termékek, rajongók, közönségtalik, otthonülős munka, egyszóval beleláthatunk, milyen is egy influencer élete?!

„Nekem ez egy nagyon nagy bakancslistás dolog volt!”

Ahogyan a cím mutatja, sok-sok kulisszatitkot mutat be nekünk Bence a könyvben. Azt szerette volna, ha kimozdul végre a komfortzónájából, ezáltal nemcsak az eddig is megismert történeteket olvashatjuk, hanem mindent IS, például mik azok, amikben ő is hibázott 8 év távlatában, itt többek között olyan videós tartalmakra gondol, mint az Ipad rántás.

Eredetileg tavaly decemberben jelent volna meg a könyv, de a vírushelyzetre való tekintettel vártak a kiadással. A sztori teljesen róla szól, vajon Bálint, a menedzsere hogyan ismerte meg őt, mégis milyen volt 16-17 évesen céges szerződéseket kötni, mennyi munka állt mögötte és mégis hogyan verték át 11 millió forinttal?!

Turnéra indulnak a fiatalok a könyvvel, ugyanis lesznek közönségtalik, ahol a követők dedikáltathatják saját példányukat, beszélgethetnek kedvelt influencerünkkel és képeket is készíthetnek majd. Érkeznek nyereményjátékok is, első körben Bence Budapest valamely körzetében el fog dugni néhány darabot, és aki megtalálja, már az övé is, ezekről még később tájékoztatja feliratkozóit bővebben is.

Téged is érdekelnek a kulisszatitkok?

Főkép: facebook.com

Kép: facebook.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta