Ma újranyitnak a mozik! – Ezekre figyeljetek

Rovat

Megosztás

Nemrég még arról írtunk, hogyan fognak a mozik fennmaradni és mikor fognak végre nyitni, miket érdemes megnézni, most pedig, 203 nap várakozás után arról írhatunk, hogy újranyitnak! Persze vannak előírások, amiket be kell tartani!

Mától, azaz június 3-tól újranyitnak a Cinema City mozik!

A kormányrendelet értelmében azok mehetnek mozizni, akik rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal, elmúltak 18 évesek. Akik ennél fiatalabbak és még nincsenek beoltva, azok csak úgy nézhetnek filmet, ha oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel érkeznek.

Kivétel a 16-18 éves korosztály, akik kísérő nélkül mehetnek, de csak akkor, ha van oltási kártyájuk!

,,A védettségi igazolványt vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor a Cinema City munkatársai elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányok, a személyi igazolvány, vagy az útlevéllel együtt.”

Jó hír! Nézőknek maszk nem kötelező, de az ott dolgozók viselni fognak, illetve az ételért felelős személyzet kesztyűt is felvesz. A mozik területére kihelyeznek kézfertőtlenítőket és e mellett, arra kérnek mindenkit, hogy lehetőleg kártyával fizessen, azaz készpénzmentesen (tudjuk, hogy a pénz is lehet vírushordozó).

A jegyek megvásárlásakor ,,a Cinema City jegyrendszere az egyes tranzakciók között továbbra is automatikusan kihagy majd egy helyet, ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a nagyobb székeknek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően a távolság adott”.

Azt ígérik, hogy a közösségi tereket, a mosdókat és a termeket is rendszeresen takarítják és fertőtlenítik.

Az első hét részletes programja elérhető ITT.

Mint írták honlapjukon, a még fel nem használt, lejáró ajándékjegyek érvényességi idejét automatikusan és egységesen meghosszabbítják fél évvel, 2021. 12. 03-ig! Ezek akár már a nyitás napján is felhasználhatóak.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta