Egy hosszúra nyúlt éjszaka ihlette Martin új klipjét

Rovat

Megosztás

Gébele Martin a márciusban megjelent, összetört szívű Mi Lenne, Ha? című száma után új, ezúttal nyári hangulatú dallal jelentkezik.

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint önmagának tud a legjobban megnyílni, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre is másokkal. Szívesen készítene például közös dalt B. Nagy Rékával is.

Martin korábban már elárulta nekünk, hogy legtöbbször emlékek, benyomások, kitalációk alapján dolgozik. Számára a zene történetet mesél el, ő pedig megragadja az alkalmat, hogy ezt közvetítse.

,,Hajlamosak vagyunk alulértékelni, hogy egy-egy pillanatnak mekkora jelentősége van hosszútávon” – mesélte Martin és hozzátette, hogy a dal egy olyan személyről szól, akivel sok jót élt át, de az árnyoldal sem elhanyagolható.

,,Ez a dal igazából bármilyen nagy lépésről szólhat két ember között, ami után már nem lesz ugyanaz mint előtte, mert valamilyen irányba átléptek egy határt.”

A videoklipet a Budapest Pictures-szel együtt dolgozva készítette Martin. Ahogyan az énekes előző klipjét, ezt is Czakó András és Kerekes Marci készítették, így a közös munka még gördülékenyebben ment.

Képek: sajtófotók

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,603RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta