Faképnél hagyták a KS vikingjét!

Rovat

Megosztás

Egy jobban sikerült éjszaka után Tinder profil, 1-2 match, és jöhet is a tali! Na de mi történt, ami miatt Erik elmenekült a randiról? Miért nem kedveli a társkereső oldalakat?

Nemcsak Peisza járt pórul, ugyanis a KS vikingjét is beszippantotta az online társkeresők világa! Nem kifejezetten vannak jó élményei, sőt az egyik randiról még el is menekült, annyira nem érezte jól magát! Elmondása szerint még a regisztráció napján történt az eset, amikor is egy régi ismerőse jobbra húzta, majd elkezdtek beszélgetni, amiből Erik azt hitte, komolyabb is lehet a dologból.

„100%-ban a #bodypositivity támogatója vagyok, de az őszinteséget még fontosabbnak tartom, dehát a legjobbakkal is megesik egy két füllentés na…”

A napokon át tartó beszélgetés után találkoztak, ami elég szürreális volt számára, tekintve a 4 év kihagyást. Már a tali első másodpercében meglepődött, ugyanis a csajszi 15-20 kg-mal könnyebb képeit használta fel az interneten, amire a első pillantásnál Erik is rájött. Úgy gondolta, elengedi a dolgot, legalább felelevenítik a régi közös emlékeket.

„Elmentünk sétálni, és kifejezetten ciki volt, mivel az étvágyunkon kívül kb semmi sem egyezett bennünk.”

A srác 1-2 órás randi után már a szökését tervezgette, egyszóval irány a mosdó, SOS telefonhívás on! Szólt az egyik haverjának, hívja fel valami nyomós indokkal, miért is kellene lelécelnie azonnal, ám a barátjának annyira telt a fantáziájából, hogy ellik a macskája, gőze sincs, mit kellene tennie, HELP!

„A csaj rögtön levágta, hogy valójában csak el akartam menekülni és inkább faképnél hagyott.”

Állíthatjuk, a csajszinak rögtön leesett, Erik kamuzik, így megelőzve a kínos helyzetet, inkább ő hagyta faképnél a KS sztárját. Azóta sem beszéltek, szereplőnknek van egy olyan érzése, nem is nagyon fognak mostanság.

Ezt olvastad már?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,603RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta