Egy Insta kép kemény munka | Így készül a jó fenék szelfi!

Rovat

Megosztás

Egy-egy jól sikerült Insta kép bizony komoly munka eredménye! A rengeteg lájkot gyűjtő képek mögött általában alapos rákészülés és jól kigondolt beállítás áll. Többek között erről is beszámolt Daisy Keech amerikai modell, aki a fenekéről híres!  Mutatjuk miért!

A 19 éves influenszert 1,1 millión követik Insta oldalán! Hogy ne okozzon a követőinek csalódást, nemrég egy „híres” plasztikai sebészt kért fel arra, hogy bizonyítsa, rajta minden természetes, beleértve a fenekét is! Amúgy a modell külön kifejezést is talált legféltettebb kincsének:

Keech Peach-nek (Keech Baracknak) nevezte el fenekét.

https://www.instagram.com/p/Bwpvokdpbfj/

Daisy elárult néhány titkot arról, hogyan kell úgy pózolni, hogy kihangsúlyozzuk a fenekünket!

Ha egy kicsit íveled a hátadat, a fényképezőhöz közelebbi lábadra támaszkodsz és leejted ⌊a szintén ahhoz közel lévő⌋ válladat, akkor a derekad kisebbnek fog látszódni, a feneked pedig nagyobbnak.

Így készül a jó BELFIE, vagyis buttocks selfie = fenék szelfi!

https://www.instagram.com/p/Bv7NimFlFtu/

A modell korábban azt hitte, ha keveset eszik és sokat edz, akkor jól néz ki!

Miközben nem a kevés ételen van a hangsúly, hanem az edzésen, a megfelelő ételeken, és az optimális testtömeg súlyeloszlásán múlik rengeteg.

Régen féltem a súlyoktól. Azt hittem, hogy a súlyok férfiasnak…de tévedtem. Valójában nőiesebbnek látszom velük (véleményem szerint), képes voltam arra, hogy speciális gyakorlatokkal átalakítsam a testemet úgy, ahogyan azt akartam! Milyen vicces, emlékszem arra, hogy azt gondoltam, a ⌊bal oldali képen látható⌋ fenekem jól néz ki! Keményen edzettem és annyit ettem mint egy madár. A jobb oldali kapcsán, súlyokat emelek, keményen edzek és eszek…sokat..de a megfelelő ételeket persze. Ezek az extra kalóriák feltétlenül szükségesek… – írja Daisy posztjában.

https://www.instagram.com/p/BnHTPg2gJYW/

Főkép: Instagram

Forrás: Fox News

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta