Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Tippek, hogy rád csak rád figyeljen a kiszemelted

Tippek, hogy rád csak rád figyeljen a kiszemelted

A környezetedben szinte mindenki kapcsolatban van? Szerelmespárok vesznek körül, de te egyedül vagy, mert nem tudod, hogyan kezdeményezz a kiszemeltednél? Segítünk! Hoztunk néhány tippet, amivel megkönnyítheted az ismerkedés első nehéz lépéseit. Lássuk!

Mosolyogj rá!

youtube

 

Amennyiben finoman szeretnéd jelezni felé, hogy nem közömbös számodra – ez az opció megfelelő lehet számodra. Egy szolid, kedves mosollyal jutalmazhatod és tudtára adhatod, hogy érdeklődsz iránta.

Nevess a viccein!

youtube

 

Ezt a módszert abban az esetben tudod bevetni, ha van alkalmad egy légtérben tartózkodni vele – esetleg az osztálytársad vagy a társaságod egy tagja. Ha mond valami kicsit is vicceset, vesd be a mindenkit lehengerlő cuki nevetésed. Bizonyított tény, hogy mi nőktudat alatt is ezzel fejezzük ki, hogy tetszik nekünk az adott személy.

Vedd fel vele a kapcsolatot!/Jelöld be Facebook-on vagy kövesd be Instán!

flickr

 

Próbálj meg vele óvatosan beszélgetést kezdeményezni. Bármilyen indokkal teheted ezt. Ha az osztálytársad, akkor könnyebb helyzetben vagy. Ha nem, akkor találj valami általános témát, amivel oda tudsz hozzá menni. (Például: „Szia, tudnál nekem segíteni merre találom a … – et?”)

Facebook ismerősnek jelölés: Ez a bátrabbaknak és a rámenősebbeknek való tipp. Azonban hatásos abban az esetben, ha mindenképp biztosra szeretnél menni. Nem ajánlott túl nyomulósnak lenni, hiszen ez legtöbbször nem szimpatikus a fiúknak, azonban egy ismerősnek jelölésben semmi extra nincs, nem igaz? De ha ezt meg is léped, semmiképpen se írj rá utána te elsőként!

 

Figyeld meg, érdekli őt!

money.com

Ha szeretnéd, hogy felfigyeljen rád, próbálj abban a körben „mozogni”, amiben ő. Próbáld meg keresni a társaságát és azokkal a dolgokkal foglalkozz, amik érdeklik őt. Például, ha látod, hogy odáig van a fociért – esetleg focizik is, kicsit tájékozódj a csapatról és „legyél képben”. Később be tudod vetni tudásod előtte, és könnyebb lesz elbeszélgetni vele, ha meg van a kiindulópont.

Légy megközelíthető, mégis kicsit távolságtartó!

Love Dignity

Nem is olyan egyszerű, ugye? Ha sikerült felkeltened a figyelmét és sikerült vele többször is beszélgetésbe elegyedni – esetleg el is hívott valahova, akkor jön igazán a neheze. De ne aggódj!

Erre is van néhány szuper tanácsunk.

  1. Elsősorban, SOHA ne játszd túl a szereped! Légy közvetlen! A végső fázisban elengedheted magad és csak add önmagad.
  2. Ne add ki magad és semmiképpen se lássa, hogy odáig vagy érte. Kell, hogy elérhetetlennek tűnj, annak ellenére, hogy minden vágyad épp az, hogy vele legyél.
  3. SOHA ne mondj azonnal igent egy találkozóra. Az elején próbálj kifogást keresni és csak később „add be a derekad”.
  4. Hagyd, hogy ő legyen a férfi. Ha az első lépést meg is tetted, innentől engedd, hogy ő folytassa a továbbiakat.

Ha nem jártál sikerrel, akkor se csüggedj! Sokan vannak még, és a titkos rajongóidnak lehet még idő kell, hogy felfedjék magukat. Csak várd ki! 🙂

Bander Anita

 

Kiemelt kép: Girlfriend Magazine

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share