Ezt nézed:  / Suli / Egy nap a logisztika körül – Barbival és Bendével!

Egy nap a logisztika körül – Barbival és Bendével!

Bende Kecskemétre látogatott, mert a Neumann János Egyetem idén is megrendezte az Egy nap a logisztika körül 24 órás logisztikai versenyt. Barbi tavaly is részt vett ezen, és láss csodát, idén is összetalálkoztak a fiatalok az egyetem folyosóján! Egy csapatban indultak, és bár nem volt viszályoktól mentes a közös munka, de az biztos, hogy sokat tanultak belőle.

Hazai és nemzetközi versenyképességet adó egyetem

A Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki Főiskola integrációjának eredményeként létrejött alkalmazott tudományok egyeteme emberközpontú, egész életen át tartó kötődést és tanulást biztosító intézmény, amely hazai és nemzetközi versenyképességét a legkorszerűbb eszközök és módszerek alkalmazására építi, harmonikusan együtt él társadalmi és gazdasági környezetével.

Új szak az egyetem képzési portfóliójában

A felsőoktatás egyik legfontosabb feladata, hogy igazodjon azokhoz a kihívásokhoz, amit a változó gazdaság és környezet megkíván tőle, megtartva az akadémikus szféra tudományos igényeit. Éppen ezért is indult el Kecskeméten 2017 szeptemberében a logisztikai mérnöki alapszak. Számos ipari partner segíti a duális képzést, és velük konzultálva állítják össze a szak követelményeit is, hogy valóban használható tudáshoz juthassanak a hallgatók.

Nem csak logikai problémák

Az egy nap a logisztika körül rendezvényen nem csupán a logikai készségeket fejlesztő feladatokat kaptak a leendő hallgatók, hanem olyanokat is, amelyek megkövetelték a csapatmunkát, de a legfontosabb mégis talán az, hogy komplex problémákban és megoldásokban tudjanak gondolkodni a leendő logisztikusok.

Nézzétek meg, Barbinak és Bendének sikerült-e teljesíteni a feladatokat -és kibírnia egy napot együtt? 🙂