Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Módszerek a szakítás utáni rosszkedv ellen!

Módszerek a szakítás utáni rosszkedv ellen!

Egy kapcsolatot mindig nehéz lezárni. Marad egy olyan űr, amit kezdetben nem lehet betölteni. Ez még egy rossz kapcsolatnál is így van. Nehéz túllépni.

Nincs biztos módszer, ami garantálná, hogy ne legyen rosszkedvünk, azonban néhány tippet megfogadva túl lehet lépni a mélyponton. Talán az egyik legáltalánosabbnak az tűnik, hogy foglald le magad, amivel csak lehet. Ez a saját érdeklődési körödnek megfelelő tevékenység lehet. Egész egyszerűen csináld azt, amit szeretsz. Szeretsz táncolni? Akkor fektess bele több energiát és időt. Ha a sport érdekel, akkor azzal foglald le magad!

Ha nincs külön hobbid, akkor csinálj magadnak valamit. Találj ki új elfoglaltságot. Ez lehet akár a túrázás vagy a fotózás. A fotózás nagyobb figyelmet kíván, így gyorsan telik az idő. Elég sok csoport van, ahol véleményt lehet kérni az elkészült művekről és jó fejlődési lehetőség is egyaránt. Aki kicsit is kreatív jellemű, biztos, hogy élvezni fogja.

Furcsának tűnhet, de valakinek az válik be, ha sírós filmeket néz. Megkönnyebbülés is egyben a léleknek és megnyugszik tőle az ember. Ilyenkor van, aki egész napra, vagy napokra képes bezárkózni a szobájába és ki se jön onnan. Ez nem feltétlenül rossz. Fel kell dolgozni a dolgot és valakinek ez a módszer a tökéletes.

A barátok sokat segíthetnek a helyzeten. Jó, ha az embernek van kire támaszkodnia és semmibe se kerül leülni és kicsit átbeszélni a dolgokat. Ez is egyfajta megnyugvással töltheti el az embert, ha tudja, hogy ott vannak mellette és támogatják őt.

Igaz, hogy a rosszkedv nem egyik percről a másikra fog elmúlni, hanem napok, hetek kellenek hozzá, de vannak dolgok, amikkel könnyebben át lehet vészelni a nehéz napokat. Főleg az első napok azok, amik igazán megterhelőek, de idővel könnyebb lesz feldolgozni a történteket.

Módszerek szakítás után a rosszkedv ellen!
Neked volt már párkapcsolatod?