Egyszer csak felkeres az exed? De miért? A Középsulis lányok megmondják!

Rovat

Megosztás

Lehet, még csak pár hete szakítottatok vagy már hónapok óta külön utakon jártok, az exed feltűnése minden esetben felkavaró és elgondolkodtató lehet.

Miért keresett meg? Mit akar tőlem? Hogyan viselkedjek vele? A Középsulis csajok megmondják!

Zsófi: Lécci, kezdjük újra!

 

Sok mindentől függ persze, hogy a volt szerelmed miért keres fel. Számítanak a körülmények, az okok, meg hogy ki szakított kivel. Ha a volt szerelmed mondja ki, hogy vége, lehet, csak elhamarkodta a döntését és megbánta, hogy elengedett téged. Ha te még szereted őt és újra bízni tudsz benne, akkor próbáljátok meg újra. De vigyázz! Kevés kivételtől eltekintve, felmelegítve csak a káposzta jó!

Dominika: Csak tudni akarom, hogy mi van!

Ez a szitu leginkább akkor állhat fenn, ha te kezdeményezted a szakítást és váratlanul érte a szitu a srácot. Sokan elkövetjük azt a hibát, hogy nem ülünk le személyesen és nem beszéljük át a dolgokat, amik a kapcsolatunk végéhez vezettek. Ha te is így adtad ki a párod útját, akkor ne lepődj meg, ha az első sokkból magához térve felkeres. Szedd össze magad, találkozz vele és beszélgessetek! Sokkal jobban fogod magad érezni utána.

Zsani: Szex?

 

Ha az esti órákban olyan üzenetek jönnek az exedtől, hogy „mi csinálsz?”, „merre vagy?”, akkor az elég egyértelműek a szándékai. Ha nem reagálsz a megkeresésére, még több alkalommal fog próbálkozni hasonló módón, aztán majd megunja. Ha válaszolsz neki, készülj fel, hogy kb. öt percen belül közölni fogja, hogy mi lenne, ha ma este nála aludnál?

Juli: Hiányzol.

 

Ha még friss a seb, akkor tuti biztos, hogy a pasi azért keres meg, mert hiányzol neki. Ez még akkor is normális, ha felnőttként megbeszéltétek a dolgokat és mindketten a lezárásra törekedtek. Hiszen valld csak be, a kedvenc helyetek előtt elhaladva vagy a közös számotokat meghallva, benned is feléled a hiányérzet. De nyugi, ez többnyire csak nosztalgia, majd idővel ez az érzés is elmúlik.

Rozi: Miújság?

 

Simán előfordulhat, hogy az exedet tényleg érdekli, mivan veled. Persze ha még csak két hete, hogy szétmentetek, ez a tézis nem állja meg a helyét, de hónapok vagy akár évek múlva – főleg, ha jó viszonyban váltatok el – teljesen belefér, hogy a fiú barátilag közeledik feléd és érdeklődik az életed alakulásáról. Az, hogy te erre nem reagálsz, vagy csak udvariasan válaszolgatsz, esetleg tényleges beszélgetés alakul ki köztetek, csak rajtad múlik. Ne sejts semmiféle hátsó szándékot az irányából!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta