Íme az új őrület: segglyuk napoztatás

Rovat

Megosztás

Új őrület terjed az interneten egy „Metaphysical Meagen” néven futó, életmódtanácsokat osztogató nő jóvoltából. A gáttájék napoztatás. De mégis mire jó?

Forrás: GIPHY

Arról már írtunk, milyen érzés egy nudistának a test szabadsága. Most pedig a gáttájék napoztatása lesz a téma, ami Meagen szerint egy távol-keleti taoista gyakorlat, ami feltölt energiával, javítja az egészséget, hozzájárul a hosszú élethez, előnyös a libidóra nézve és még hosszan sorolhatnánk.

Fotó: Instagram

Az influencer felhívta azonban a figyelmet arra, hogy körültekintőnek kell, hogy legyünk, ha kipróbáljuk a gyakorlatot. A reggeli órákban ajánlott elvégezni, mindössze 30 másodpercig – mivel ezt a testrészünket még sosem érte nap és nagyon hamar megég. Amivel pont az ellenkező hatást válthatjuk ki, s végeredménye a fájdalmak közti kínlódás.

Így járt Josh Brolin is, aki nem félt kipróbálni az influencer ajánlására a gáttájék napoztatást. Azonban mivel túl sokáig „tartotta a pózt”, igen kellemetlen leégéssel küzdött másnap. Ezt a rossz élményt nem volt rest azonnal megosztani Instagram oldalán és tájékoztatni mindenkit arról, mennyire veszélyes és fájdalmas lehet a mutatvány.

Forrás: IGN

A vélemények azonban megoszlanak. Valakik hisznek jótékony hatásaiban, valakik pedig marhaságnak találják az egészet. Azonban orvosi szempontból az egész teljesen felesleges, sőt veszélyes is lehet.

Íme az új őrület: segglyuk napoztatás
Te kipróbálnád a segglyuk napoztatást?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta