Ekkor lesz az őszi szünet: itt vannak az iskolai és az egyetemi dátumok

Rovat

Megosztás

Bár még igazán el sem kezdődött a tanév, az első hosszabb pihenő időpontját érdemes már most felírnotok. Mutatjuk, mikor lesz az általános és középiskolában, illetve az egyetemeken a pihenő.

Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2021. október 22. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap. 2021. november 2. (kedd), vagyis összesen 10 napot pihenhettek majd!

Mikor lesz szünet az egyetemeken?

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen október 25 és 30 között, hétfőtől szombatig tarja majd az őszi szünetet, szintén a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a Károli Gáspár Református Egyetemen szintén ugyanebben az időpontban pihenhetnek a hallgatók. A Pannon Egyetemen október 29 és november 2 között lesz az őszi szünet, míg a Semmelweis Egyetemen a fenti intézményekhez hasonlóan október 25 és 29 közé esik relax, mint a Soproni Egyetemen.

Az Óbudai Egyetemen más forgatókönyvvel készülnek, itt rektori szünetet tartanak november 18-19 között csakúgy, mint november 2-3 között a Miskolci Egyetem hallgatói. A Debreceni Egyetem november 2-5 közé időzítette az őszi szünetet, azonban ebben az intézményben nem minden kar tartja meg az egyhetes pihenőt. A Pécsi Egyetemen is ugyanezen a héten lesz majd az őszi szünet.

Kép: Facebook

Forrás: Eduline

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta