El sem hiszed, milyen édes a legújabb családtag Karinéknál!

Rovat

Megosztás

Pár napja jelentette be Dragos Karin Instagramon, kiskutya érkezett a házhoz! Lujzi hogyan került a családba? Tényleg együtt költöznek tovább hamarosan? Indulhat a storytime!

„Nem a megszokott módon került hozzánk!”

Lujzi nem a leghétköznapibb módon került a családhoz, ugyanis Karin elmondása szerint május 3-án épp a barátnőjét várta az egyik nagykárolyi étterem teraszán, amikor a kutyus odament hozzá, feltette a 2 lábát, s egyből egymásba szerettek! A legnagyobb szeretgetés közben jött egy autó, amitől Lujzi annyira megijedt, hogy elfutott, ám egy órán belül megkerült, s akkor Karin már érezte, ez egy visszafordíthatatlan szerelem kezdete!

Karinék elindultak haza, a kutyus pedig nem tágított onnastól kezdve egy pillanatra sem mellőle, érezte, Lujzi az övék! Ennek ellenére mivel volt a kutyin nyakörv, Karin adott egy esélyt az igazi családjának, ugyanis kitett facebook-ra egy posztot keressük a kis tacsi gazdiját címmel, de senki nem jelentkezett. 1-2 nap múlva jött egy üzenet, jelentkeztek a kutyusért, valaki örökbe szerette volna fogadni őt, ám addigra Karinék annyira beleszerettek Lujziba, hogy már képtelenek voltak odaadni őt.

Az eredeti terv szerint szerettek volna egy álomkutyit elhozni a menhelyről, de közbeszólt Lujzika, ezért amíg a 3. oltását meg nem kapja, a másik házikedvenc még várat magára, de amint védett lesz a kis tacsi, tesó jön a házhoz! Tervben van az ivartalanítás is, fiú kutyusról van szó, Karin nagyon fontosnak tartja főként azért is, mert Lujzi kislány.

„Bízom benne, lesz egy barátja Lujzikának!”

Egy nagytestű kutya fog érkezni nyár végén, mint legújabb családtag, Karin nagyon reméli, tökéletes párost alkotnak majd. Kinti házikedvencekről van szó, mert akkora a különbség testileg a 2 kutyi között, hogy Karin jobbnak véli, ha a kertben lesz a lakhelyük. A videó végén válaszolt még néhány nézői kérdésre is, például elmesélte, édesanyja ötlete volt a kiskutyi neve, a párja, Dávid is imádja Lujzit már a kezdetektől fogva, rengeteget játszik vele, nagyon ragaszkodnak már egymáshoz!

Főkép: facebook.com

Kép: Instagram.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta