Essem így rabolta el Palej Niki szívét legújabb videoklipjében!

Rovat

Megosztás

Mindenkinél a szerelem a téma, Szabyest először bőrig ázott Tóth Andival, majd Pumped Gabó exének adott rózsát, most pedig Essem rabolta el Palej Niki szívét legújabb videoklipjében!

Úgy tűnik, az énekeseket mostanában nagyon inspirálja a szerelem, Follow The Flow, a Wellhello és Szabyest új rózsaszín ködös szerzeményei után Essem rukkolt elő egy szerelmes dallal. A rapper nemrég a Wellhello-val állt össze egy dal erejéig, a Hogy legyek jó című videoklip nagy sikert aratott a YouTube-on, mely a káoszról, a szétesésről, a magammal vívódásról szól, amikor úgy érzed, bárhogyan is próbálkozol, egyszerűen nem tudsz megváltozni! A kommentek között először találni szkeptikusabb hozzászólásokat is, hiszen sokan nem tudták, vajon mi kerekedik ki a rap és a pop-rock találkozásából, ám végül abszolút jól sült el a dolog!

Essem legújabb szerzeménye a szerelem témakörét taglalja, melyben nem mással, mint a híres énekesnővel, a miskolci Palej Nikivel duettezik. A lány több dalában is szerepelt már, mint például a Rólunk szól, vagy a Te voltál című klipek. Deniz munkáját is segítette már A hazám című dalban, illetve nem mehetünk el Rhino-val közös alkotásuk mellett sem, mely a Mélypont címet kapta. Saját dala is jelent már meg 7 évvel ezelőtt is, a Suttognám a szót zeneszámot több mint egymillióan látták! Összességében elmondható, hogy főként a párkapcsolati témákban mozog, nem is csoda, hogy Essem őt választotta partnernek a videoklip erejéig.

„Tudom, a kirakat sokszor megtéveszt,

És a valóság már túl későn ébreszt…”

Csak Járom a világot egyedül, de szembetalálkozom veled, felborítottál mindent, hiába nehéz és hiába fáj, képtelen vagyok elengedni téged, üzeni az új szerzemény. A dalszöveg elég érzelmesre sikerült a lírai rímekkel és a romantikus, szerelemre utaló kifejezésekkel. A kapcsolat a szakadék szélén, ami hiába él a jelenben, szinte már a múlté. Azt hiszed, ismered a párod, aztán rájössz, hogy nem más az egész, mint egy kirakat, amit eddig észre sem vettél.

A magányos, sétálós vágóképek, a természet lágy öle és a videoklipben fellelhető csónakos jelenetek mind a saját utunkat ölelik körbe, mintha életük hullámait szelnék 1-1 jelenetben az énekesek. Kifinomult érintések, a víz csobogása és gyors és lassú váltakozó vágóképek is mind érzelmeket megmozgató részletek a klipben. A múlt már elmúlt, próbálj meg nem foglalkozni vele, üzeni a videoklip a mindig homályos és háttérben lévő női képekkel. A dal jelenleg a 8. legnézettebb videó a YouTube-on, kíváncsian várjuk, vajon felfut-e annyira, mint a Feldobott érme?

Főkép: youtube.com

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ezt olvastad már?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta