Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Elballagott a Középsuli sorozat precíz Rékája

Elballagott a Középsuli sorozat precíz Rékája

A Középsuli sorozat új osztályában is van egy Réka nevezetű lány, akit többen ismeretek már még mielőtt felvételt nyert a sorozatba, hiszen Vitó Zsombi barátnője, aki szintén szerepelt már a Középsuliban. Réka a sorozatban most kapott új osztálytársakat, ám a valóságban épp ebben a félévben ballagott. Ő és osztálytársai írtak nekünk néhány sort azzal kapcsolatban, hogy milyen érzés számukra elballagni. 

Réka 

13 évig ugyanabba az iskolába jártam, ezért nagyon furcsa belegondolni, hogy többet nem fogok bemenni szeptemberben. Ettől függetlenül sokat nevettem a ballagáson. A legjobb barátnőmmel elhülyéskedtük az egészet. Miközben végigjártuk a sulit, úgy énekeltük a ballagási dalokat, mintha a veresegyházi asszonykórusban lennénk. Amikor nem tudtuk a szöveget, akkor pedig halandzsáztunk. A mi iskolánkban a ballagáson sok minden szokott történni. Van osztályének, egyéni produkció, és talán a legszebb, amikor a ballagó osztály fáklyák segítségével átadja a lángot az eggyel alatta lévő évfolyamnak. A legvégén pedig mint mindenhol, feleresztettük a léggömböket, amiken a kívánságaink voltak. Nos, nálunk ez nem sikerült, mert a lufik nem bírták el a kis leveleket, ezért úgy döntöttünk, hogy majd kimegyünk a Dunához, és beledobjuk a folyóba.
Peti
Nekem leginkább a barátaim fognak hiányozni, az, hogy szinte minden nap minden percében együtt voltunk. Az együtt való hülyülés színesebbe tette az unalmas iskolai napokat. Legkevésbé hiányozni pedig a fölösleges tantárgyak, és persze a szögfüggvények.

Balázs
Baromi érdekes négy éven vagyunk túl, idejöttem egy kis tojáshéjas, beképzelt senkiként, aztán nem tudom hány matekképletet tanultam meg és hány nyelvtani szabályt, de mondhatom, hogy közelebb vagyok ahhoz az emberhez, akit szeretnék, hogy elképzeljenek majd rólam. Televíziós műsorkészítéssel szeretnék majd foglalkozni, a színház és filmművészeti egyetemen folyamatban vannak a felvételi vizsgáim, remélem a legjobbakat!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share