Ezt nézed:  / Színes / Kik a Középsuli új szereplőinek régi kedvencei?

Kik a Középsuli új szereplőinek régi kedvencei?

Hogy kik azok, akik a legnépszerűbbek a régi osztály tagjai közül az új osztály szereplőinél? Erre kerestük a választ, amikor megkérdeztük az újakat, hogy kik a kedvencük a régi osztályból. Volt, aki nem is akart választani közülük, de volt olyan is, akinek konkrét kedvencet tudott mondani.  

Erika, a bukott lány

“Olivér, ez egyértelmű számomra. Zseniális karaktert alakít, nagyon hitelesen adja elő. Szeretem az arcokat, amiket vág. Jól áll neki ez a szerep. Remélem, egyszer én is hasonló átéléssel tudok majd játszani. Szerintem az ő karakterét a legegyszerűbb eljátszani, mégsem tudnám elképzelni, hogy más formálja meg. Ilyen rosszcsont-bohóc karakterek mindenhol vannak az életben, de szerintem Olivér mindközül a legjobb, egy egyéniség.”

Niki, a flegma

“Az én kedvenc szereplőm a régi osztályból Olivér. Nagyon tetszenek a csínyek, amiket csinál, szerintem nagyon viccesek szoktak lenni, valóban mindig jópofák. Tetszik még az öltözködési stílusa is és a kontaktlencse, a nagyon halványkék szem nagy pupillákkal nekem nagyon bejön. Nagyon aranyos, hogy mindent megtesz Paoláért. Nem csak a sorozatbeli, hanem az igazi személyisége is tetszik.”

Réka, a precíz

“Az egész sorozatból nekem Krisztosz bá’ a kedvencem, de ha a másik osztályból kell választanom, akkor természetesen Barbi. Barbit személyesen ismerem, és egy nagyon közvetlen, őszinte lány. Mindig minden hülyeségben benne van, és egy nagyon jó barát, akire mindig lehet számítani. A sorozatbeli karaktere azért áll hozzám közel, mert jól tudok azonosulni vele, mert pont olyan, mint amilyen én szoktam lenni a mindennapokban.”

Bocsó, a sármőr

“Barbi a kedvencem, mert őt ismerem a legrégebb óta a szereplők közül és nagyon jól eltudja játszani a szerepét.”

Brigi, a babygirl

“Sosem tudtam egy bizonyos karaktert kiválasztani. Mindegyik szereplőben találtam valami szimpatikus tulajdonságot, akár a humorát a stílusát vagy kisugárzását éreztem magamhoz közel. Ám akadt olyan is, akiben találtam, olyat amivel nem tudtam azonosulni. Ha mégis választanom kéne, akkor Olivért mondanám, mert jó a humora és laza a stílusa.”

Tien, a derci

“Nincsen konkrét kedvencem a másik osztályból, mindenkiben van valami, ami meg tudja fogni az embert. Legyen ez a báj, temperamentum, maga a játék…ha a karakterek érzelmei beszélőképesek, a nézőket megfogja és elragadtatja. Nem lenne helyes azt mondanom, hogy mindenki egyenlően jó, mindenki másban teljesít a képességeihez mérten kiválóan. Szemmel látható, hogy itt is mindenki a legjobbra törekszik, ha amatőr színészek is vagyunk.”

Anna, a mosolylady

“Valójában minden szereplőt nagyon szeretek a másik osztályból, de két nagy kedvencem Olivér és Zsani. Olivér azért, mert ő az, aki mindig megnevetteti az embereket. A nevetés gyógyír lehet szinte bármire, ezért is örülök, hogy én kaptam a mosolylady szerepét. Úgy érzem, én is hasonló eredményt érhetek majd el, mint Olivér: jókedvre deríthetek másokat. Zsanit legfőképp azért emeltem ki, mert tetszik, hogy mindig csinosan öltözködik, ad magára és igényes. Persze ez a többi szereplőről is elmondható, de Zsani különösen nagy figyelmet fordít erre. Ő minden esetben a legjobb formáját mutatja, és ez engem is inspirál arra, hogy igyekezzem kihozni magamból a legtöbbet.”

Maki, a poéngyáros

“Nincs kedvencem a régi Középsulis osztályból, se a diákok, sem pedig a tanárok közül. Ez azért van, mert én igazából nem a Középsulis szereplőkért rajongok, hanem sokkal inkább magáért a sorozatért. Az első epizódoktól kezdve folyamatosan nézem a Középsulit, mert tetszenek mind a fordulatos eseménysorozatok, mind pedig az izgalmasabbnál izgalmasabb jelenetek, érdekesebbnél érdekesebb hátterek.”

Abi, a démon

“Kedvencként nem emelnék ki senkit, mert mindenki az, de talán aki közelebb áll hozzám, én inkább így fogalmaznék. Ha egyiküket mégis ki kellene emelnem akkor az Barbi lenne.”

Kármen

“Nekem Rozi a kedvencem, amióta csak nézem a sorozatot, mivel szerintem fantasztikus karaktere van és nagyon erős személyisége, mivel lúzerként kezelik, mégsem roskad magába és igen is megmutatja a többieknek, hogy rosszul ítélték meg őt.  Régen én voltam hasonló helyzetben, amikor kisebb voltam, aztán fokozatosan változtak a dolgok. Ha annyian nem csúfoltak volna régen engem, akkor nem lennék az, aki ma vagyok. Tehát bizonyos értelemben hálás lehetek azoknak az embereknek, akik ok nélkül utáltak.”

Szidi, a gondoskodó

“Olivér a kedvenc szereplőm a régi osztályból, méghozzá azért, mert imádom a karakterét, minden hülyeségben benne van, neki vannak a legjobb ötletei, de mindemellett képes komoly is lenni, ha kell. Kicsit a régi énemre, de a mostanira is hasonlít. Kiskoromban én is szerettem minden hülyeségben benne lenni, most is jellemző rám, hogy szeretek szórakozni, de mára már azért megkomolyodtam.”

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share