Eldurvult szilveszteri bulik! Titeket kérdeztünk!

Rovat

Megosztás

A szilveszteri bulik valahogy mindig másmilyenek egy szokásos partizásnál. Talán az alkalom, valaminek a lezárása vagy valami újnak a kezdete teszi olyan különlegessé ezt az estét, de az biztos, hogy az év utolsó bulija mindig tartogat meglepetéseket.

Hogy milyeneket? Ti meséltetek!

Csabi (20)

Két éve szilveszterkor házibuliztunk egy haveromnál. Emeletes házban laktak és a buli nagy része a felső szinten folyt. Én már éppen nem voltam szomjas, ellenben nagyon kellett pisilnem. Mivel a fenti mosdó foglalt volt és lemenni meg eléggé neccesnek véltem, ezért úgy döntöttem egy félreeső szekrény mellé pisilek. Nagyon megkönnyebbültem és mivel jófej akartam lenni, ezért mikor felszabadult a fürdő, bementem a felmosóért és felmostam a cuccot, de kiönteni már nem volt erőm. Pechemre a mosdóba következőleg a kiszemeltem sétált be, aki szintén már megivott pár pohárral és valahogy sikerült neki összehoznia, hogy miközben a vécében hányt valahogy magára rántotta a felmosóvödröt benne az én pisimmel. Nem jöttünk össze soha az életben, na de nem emiatt…

Dalma (18)

A tavalyi szilveszterem volt az első olyan, amikor a szüleim elengedtek „ottalvós buliba”. Gondoltam, akkor most adjunk az estének! Egy kocsmában kezdtük el alapozni. Mivel nem iszom sokat, hamar be is ütött a pia, így mire a kiszemelt szórakozóhelyre értünk, már minden gátlásom feloldódott. Olyannyira, hogy még éjfél előtt bemásztam a pultba sört csapolni, három korsót össze is hoztam és kiadtam random embereknek, mielőtt a pultosok rám szóltak volna. Majd az egyik legjobb barátnőmmel táncoltunk a bárpulton és még pénzt is kaptunk pár jófej sráctól. És noha az éjfélt konkrétan egy vécécsésze felett töltöttem és egy tök random csaj fogta a hajamat, a buli legjobb része csak ezután következett: egy sráccal fogadtunk, hogy ki a bevállalósabb. Odáig jutottunk, hogy a fiún már csak a cipője, zoknija és a boxere volt, rajtam pedig bakancs, harisnya és fehérnemű. Tovább is ment volna a dolog, mert mindketten nagyon elszántak voltunk, de a hely biztonsági őre észrevette a kis akciónkat és leállított minket. Búcsúzóul még kifele menet szerelmet vallottam egy kopaszodó, pocakos, ötvenes biztonságinak és leakartam smárolni egy fiút, akinek a barátnője kis híján megvert. Izgalmas egy este volt.

Ákos (19)

Tavaly a szüleink elutaztak szilveszterre, így a nálam 5 évvel idősebb bátyámmal úgy döntöttünk, csinálunk egy bulit szűk, baráti körben. Valahogy híre ment az estének – egy kis faluban lakunk, nem volt nehéz – és mire észbe kaptunk már kb. 40 – jó részt ismeretlen – ember lézengett az udvarunkon. Hajnal kettőre már annyira összehaverkodott mindenki mindenkivel, hogy az egyik ismeretlen tag kitalálta, hogy játszunk felelsz vagy merszet. Nem fogtuk vissza magunkat, voltak durva feladatok. A legcinkesebb az volt, hogy egy csajszi azt a feladatot kapta, hogy másszon fel a szomszéd ház tetejére és ott vetközzőn le. A lány át is ment és fel is mászott, de mire félig levetközött, megbotlott – nyilván már ő sem volt szomjas – és lepottyant a tetőről. A nagy nevetés közepette két haverunk átszenvedte magát a kerítésen, hogy segítsen a lánynak és hogy megnézzék nem esett e baja. De pillanatok múlva ugrottak is vissza a mi kertünkbe, ugyanis egy nagy doberman megtámadta őket. Baromira aggódtunk, hogy mivan, ha a csajszinak baja esett akár az eséstől, akár a kutyától. Átmentünk és becsengettünk. Egy középkorú pasi nyitotta ki az ajtót, aki mint kiderült a lány apja volt, a csaj ugyanis a szomszédunk unokahuga volt, aki a családjával látogatóba érkezett az ünnepekre. Így persze a kutya nem támadta meg és szerencsére nem is esett baja, de az elég gáz volt, amikor előmászott a ház mögött félmeztelenül, a ruháit ugyanis a tetőn hagyta.

 

Eldurvult szilveszteri bulik! Titeket kérdeztünk!
Nektek volt már hasonló durva szilveszteretek?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,227RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta