A Középsulisok újévi fogadalmai! Sikerül nekik betartani?

Rovat

Megosztás

Vannak ezek az újévi fogadalmak, amelyekkel kapcsolatosan minden év elején szabadkozunk, hogy bizony ez lesz az az év, amikor tényleg mindegyiket be fogjuk tartani.

Betartjuk vagy sem, biztosan mindenki tesz valamilyen formában újévi fogadalmat.

Nem kivételek ez alól a Középsulisok sem, akik most elmesélik, ők mit is ígértek meg önmaguknak 2020-ra!

Barbi

 

Az idei évben az a legfőbb fogadalmam, hogy nem engedem meg, hogy szélsőségesen elragadjanak az érzelmeim. Ugyanis képes vagyok arra, hogy vagy csak feketén vagy csak fehéren lássam a dolgokat, és ebből több kellemetlenségem is adódik a hétköznapjaim során. Hogy sikerül-e megtartanom a fogadalmam? Azon leszek, hogy igen!

Zsani

 

Az én újévi fogadalmam az, hogy többet teszek az álmaim megvalósulásáért. Az utóbbi időben inkább csak ábrándoztam és halogattam a cselekvést, de szeretném, ha idén ez máshogy lenne. Konkrét tervekkel és célokkal vágok neki a 2020-as évnek! Hogy megtartom-e, amit ígértem? Mindenképpen, hiszen ez több egy egyszerű fogadalomnál, a jövőm a kérdés.

Maki

 

Minden évben több célt is kitűzök magam elé abban a reményben, hogy talán lesz legalább egy, ami bejön. A listára minden évben felkerül például a több sport vagy az egészségesebb étkezés, de mindeddig hiába. Hogy bejönnek-e a fogadalmaim? Jövő ilyenkorra kiderül!

Babygirl

 

Az idénre egy kicsit több magabiztosságot céloztam be magamnak az életem minden területén. Valójában már évek óta igyekszem helyretenni az egóm, így ez a fogadalom minden évben a legfontosabb céljaim között szerepel. Hogy idén merészebb leszek e? Nem tudom, nagyon remélem, hogy sikerül fejlesztenem magamat ebben is 2020-ban.

Kata

 

Ez az év egy kész hullámvasút volt számomra, hiszen azzal hogy bekerültem a sorozatba sok minden megváltozott az életemben. Erre az évre azt fogadtam meg, hogy igyekszem több énidőt teremteni magamnak. Imádok kirándulni, de mostanában kevés idő jutott erre, csakúgy mint arra, hogy a konyhában sürögjek-forogjak. Hogy betartom-e a magamnak tett ígéretem? Mivel hiányoznak ezek a dolgok, mindenképpen!

És, hogy mit fogadott meg a többi Középsulis erre az évre? Az kiderül a sorozat következő, január 5-i részéből!

A Középsulisok újévi fogadalmai!
Ti tesztek újévi fogadalmat?

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,589RajongóLike
179,384KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta