Elérkezett a Backstage első állomása!

Rovat

Megosztás

A Hangfoglaló program keretein belül megrendezett Backstage elérte első állomását mégpedig vidéken, Debrecenben startol a sorozat! A Víztoronyban lesz látogatható a könnyűzene háttéripara iránt érdeklődők számára a Backstage – a Hangfoglaló Program ingyenes edukációs sorozata.

A debreceni eseményen látható lesz három korábban támogatott produkció, Дeva, a Mörk, és a Belau is. A prorgam érvényes védettségi igazolvány birtokában teljesen ingyenesen látogatható.

A Backstage start előadások és workshopok olyan zeneipari előadóknak, managereknek és egyéb iparági szereplőknek szólnak, akik nyitottak a kapcsolatépítésre és az egyéni- illetve csoportos fejlődésre. A Backstage tréningjei azokat a készségeket hivatottak fejleszteni, amelyekkel nem evidensen rendelkeznek az iparági szereplők – még akár több évtizedes szakmai tapasztalat után sem. Ennek megfelelően az egymásra épülő tréning-eseményeken lesz szó asszertív kommunikációról, tárgyalástechnikáról, konfliktuskezelésről, válságkommunikációról, és helyes time-managementről, prezentációs technikákról is, részletek hamarosan!

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.


Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta