Elfuserált első randik

Rovat

Megosztás

Mindannyian belefutunk néha egy-egy elfuserált randevúba. Nem igaz? De ezekből születnek az igazán jó sztorik! Össze is szedtünk nektek egy-kettőt ezekből!

Önként jelentkezőink közül Balázs az első, aki elmesélt nekünk egy ciki első randit, amit sosem fog elfelejteni.

Már pár hete beszélgettem a lánnyal, amikor elhívtam végre randizni. Alig vártam a napot, mikor láthatom. Kiöltöztem, vettem neki fehér rózsát is. Amikor megláttam, teljesen odáig voltam. Ő nagyon zavarban volt és a fogszabályzója miatt alig mert mosolyogni. De engem ez nem zavart, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, jól ment minden. Moziztunk egyet és utána hazakísértem. Addig minden olyan volt, mint egy álomrandi. Aztán jött a feketeleves. Én már készen álltam az első csókra és bekaptam mozi után egy mentolos rágót, de totál izgultam. Mikor az ajtóhoz értünk, elköszönésnél végül lekaptam. Azonban csókolózás közben a rágóm beleakadt a fogszabályzójába és szétnyúlt, amikor elhúztam a fejem. A fele az én számban volt, a fele az övében. Totál ciki volt! Szívem szerint elsüllyedtem volna… Soha többet nem találkoztunk utána!

GIF forrása: Facebook

Brigitta volt a másik jelentkezőnk, aki meg szerette volna osztani tapasztalatait randizás terén.

Az interneten ismertem meg a srácot, pontosabban egy közös ismerősünk által, de csak a közösségi média platformokon tartottuk a kapcsolatot. Nehezen vett rá, hogy találkozzak vele, mert annyira helyes volt a képeken, hogy annyira izgultam, hogy szinte nem mertem elmenni a randira. Végül rászántam magam, felvettem a magassarkúmat, kiöltöztem. Tudtam, hogy kocsival fog érkezni, ezért kimentem a megbeszélt parkolóba, hogy felvegyen engem ott. Mikor megláttam, ugyanolyan helyes volt, mint a képeken. Nem volt ötlete ugyan, hova menjünk, ezért mondtam, hogy akkor menjünk a Citadellához. Ez így is lett, elkocsikáztunk odáig, én totál zavarban voltam, de nagyon szimpatikus volt. Amikor megérkeztünk, azonban egy kellemetlen meglepetés várt. A fiú 10 centivel alacsonyabb volt nálam és ez rekordnak minősül kb., mert én 158 cm vagyok és ilyen helyzettel még sosem találkoztam. Konkrétan nem láttam a feje búbját sem, ha a kocsi mellett állt. A randi közben innentől poénra vettem és eljátszottam, hogy környezetvédő aktivista vagyok és ha letép még egy levelet egy fáról, akkor hazamegyek. fura volt, de még ez is bejött neki. ezek után keresett még, de sosem válaszoltam…

GIF forrása: Facebook
Elfuserált első randevúk
Lányoknak: Téged zavar, ha egy srác alacsonyabb nálad?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta