Elindult a jelentkezés a Music Hungaryre

Rovat

Megosztás

Idén ötödszöer rendezik meg a magyar zeneipar éves konferenciáját, a Music Hungaryt. A helyszín ezúttal is Eger, a Bolyki pincészet és az Imola Hotel Platán, az időpont június 1-2. A szervezők bejelentették a programot, illetve elindult a regisztráció is.

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a magyar zeneipar szereplői június elején összegyűlnek, hogy megbeszéjék a magyar könnyűzene helyzetét és fontos ügyeit. A Music Hungary – hasonlóan az olyan jól bejáratott szakági konferenciákhoz, mint a Media Hungary vagy az Internet Hungary – egyedülálló lehetőség a szakmázásra, a döntéshozókkal való találkozásra, a zeneipari együttlétre.

A Music Hungary 2017-re, a korábbi évekhez hasonlóan az egri Bolyki pincészetben, illetve az Imola Hotel Platánban kerül sor. Az idei témák közül fontos lehet a friss zeneipari jelentés, a rádiós piac átalakulása, a könnyűzene szerepe és lehetőségei a közoktatásban, a nemzetközi jelenlét erősítése és sok más megbeszélni való. A Music Hungary napirendje itt található.

A konferencia “nulladik napján”, május 31-én szerdán az NKA Cseh Tamás Programja mutatkozik be és tart zeneipari workshopot.

A konferenciára elindult a regisztráció is, amit ezen a linken lehet megtenni.

Mivel a Music Hungary helyszíne és időpontja hagyományosan egybeesik a Feszt!Eger rendezvényével, és olyan programokkal is kiegészül, mint például az első napot lezáró zenekari főzés, ezért igen jó hangulatra lehet számítani.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,809RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta