Elképesztő tömegeket mozgatott meg Justin Bieber a Sziget Fesztiválon

Rovat

Megosztás

A szerdai Dua Lipa koncert után a rajongók már alig várták, hogy megjelenjen fesztiválunk nagyszinpadán a híres világsztár, Justin Bieber. Bár aggódtak, hogy a betegsége miatt nem fog tudni eljönni, szerencsére meggyógyult. A második legdrágább előadó koncertjén igencsak tömegnyomor állt, ám sokan úgy vallják, többre számítottak, ami a show-t illeti.

Már a délutáni órákban totál tele volt a HÉV, konkrétan lépni nem lehetett. Mondhatjuk, hogy a legnagyobb rajongók, akik brutálisan elszántak voltak, órákkal a koncert előtt elfoglalták a színpad előtti nézőteret, pedig a koncert csak este 9 óra után kezdődött. Érdekesség volt, hogy Justin Bieber előtt a híres Stromae lépett fel és a koncertje után a tömeg meg sem akart mozdulni. Semmi kicserélődés, mindenki maradt a helyén, nehogy ne lásson semmit a nagy világsztárból.

A nagyszinpadtól egészen az óriáskerékig emberek hemzsegtek, mintha heringpartin lennénk. A kedvencem az volt, hogy olyan fanatikus is akadt, aki felmászott egy fára azért, hogy minél jobban lássa szeretett énekesét. A koncert pár perccel korábban is kezdődött, mint ahogyan azt eredetileg meghirdették, 21:15 helyett Bieber már 21:00-kor a színpadon állt.

A koncert a Somebody című dallal indult, Justin egy pink pulcsiban, arcát totál eltakarva indította a show-t, majd később lekerült és félmeztelenül folytatta. Mindvégig mozgásban volt, bár sajnálom, hogy a színpad középső és bal szélén kívül jobbra nem nagyon ment, én pont ott álltam. Alapvetően egy szuperül összerakott koncertet nyomott le a színpadon, sokan mégis kevésnek vélték, nem volt az az igazi tűz, amit mindenki várt. Ezt betudhatjuk Bieber korábbi betegségének? Nem tudni, minden esetre azért életre szóló élmény.

Ami aggasztó, hogy több embert is ájultan vittek ki a koncertről, s miután érezték, hogy baj van, elkezdtek vizet osztogatni a tömegben, ami azért egy több tízezres “csoportnál” sajnos meredek. A koncert után a tömeg nem indult el kifelé, nagyon sokan maradtak még bulizni éjfél után is. Ma Calvin Harris és Lewis Capaldi kapott helyet a színpadon, meglátjuk, ki mit hoz.

Főkép az Index honlapjáról.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta