Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Hagyományosan játsszuk a Felelsz vagy merszet!

Hagyományosan játsszuk a Felelsz vagy merszet!

Évek óta töretlen népszerűségnek örvend a Felelsz vagy mersz játék. Ha összegyűlik egy társaság, rendre előkerül ez a játék is, amit már akár online módszerekkel is lehet játszani. Mi mégis azt tanácsoljuk, hogy hagyományosan játsszátok ezt a játékot. Mutatjuk is, hogy miért!

Kiderülhetnek a titkok
A Felelsz vagy mersz játék legnagyobb előnye, hogy úgy tehettek fel akár intim kérdéseket is, hogy a játék megadja a kereteket hozzá. Így, ha hagyományos módon, magatok készítitek el a játékhoz a kérdéseket és a feladatokat, olyan dolgokat is megtudhattok a másikról, amelyek régóta érdekelnek titeket.

Bensőséges kapcsolatot eredményez
Pont amiatt, hogy személyesek a kérdések és a feladatok, amelyeket összeállítottatok, előkerülhetnek olyan beszélgetés témák, amelyek eddig még nem kerültek elő, és mélyülhet a kapcsolat a játékban résztvevők között.

Fejleszti a kreativitásotokat
Az sem utolsó szempont, hogy ha magatok készítitek a játék feladványait, azáltal a kreativitásotok is fejlődik. Meglepődtök majd, hogy mennyire nem egyszerű akár 10 kérdés vagy 10 feladvány összeállítása. Ezért szánjatok időt a feladatok kitalálására is. Ötleteket cikkünk végén találtok!

Jó kérdésekkel a jó hangulatért!
Az, hogy milyen a hangulata a játéknak, nagyban függ a feladatoktól is. Ha arra koncentráltok, hogy mindannyian jól érezzétek magatokat közben, akkor a vicces feladatok által nagyon jó hangulat kerekedhet a játék végére. Érdemes így célzottan inkább vicces, de semmiképp sem sértő kérdéseket és feladatokat kitalálnotok.

Akár online is lehet
A Covid helyzet miatt, ha nincs lehetőség a személyes találkozásra, akár egy csoportos chatben is lehet játszani a játékot. A „mersz” része így némileg korlátozott, kreativitással azonban ez is kiküszöbölhető. A felelet része viszont online is ugyanolyan szórakoztató lehet, mint személyesen.

Feladványokat kerestek? 

Itt vannak a legjobb Felelsz vagy mersz ötletek!

Itt pedig a Felelsz vagy mer pikánsabb 18+ változatához!

Forrás: giphy.com

Hagyományosan játsszuk a Felelsz vagy merszet!
Te szeretsz Felelsz vagy merszet játszani?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share