Élni akarok még!

Rovat

Megosztás

Szívből jövő tartalommal rukkolt elő 4tress, a zenekar szerint a legnehezebb pillanat is aranyat ér, csupán mennünk kell tovább, hiába vannak lejtők. Zuhanás, szárnyalás, nevetés, sírás, van itt minden IS!

Legutóbb arról dúdolt kedvelt rapperünk, emberek vagyunk, nem rabszolgák, most pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy az élet nem fekete-fehér. Egyszer fent, másszor lent vagyunk, na de mi a közös a 2 oldalban? Akár sikerül valami, akár nem, ígyis-úgyis tanulsz belőle! A videoklip koncepciója is hozza magával a minimalista vonalat a paneles vágóképekkel, a melegítő szerkókkal és a halászsapival.

A komment szekció szinte felrobbant az Élni akarok még című videoklip megjelenésekor, imádják az egyszerű, de nagyszerű, szívhez szóló dalszöveget a követők. Mindenki szeretne egy szeletet az aranyból, igaz? Van, akinek ez megadatik, mások egy életen át szenvednek érte, mégsem érhetik el. Te mennyire érzed magad minimalistának? Mennyire számít az, mit viselünk magunkon, milyen színű a hajunk és hogyan vagyunk kisminkelve?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta