Előadóművész vagy tündér keresztanya? Döntsétek el Klajkó Szandráról

Rovat

Megosztás

Előadóművész vagy jótündér keresztanya? Döntsétek el TI! Klajkó Szandi táncos, tánctanár, énekes, színésznő illetve „léleklazítással” is foglalkozik. Ráadásul nem is olyan rég debütált egy kereskedelmi csatorna egyik sorozatában.

Régebben is szép sikereket tudhattál magadénak, hisz volt egy felkapott bandád az Ultrapop, akikkel még a VIVA COMET-EN is taroltatok, nem csak a youtube-on. Mióta énekelsz? Hogy jött a zene/éneklés az életedbe?

Már egészen kiskoromtól a zene az életem. Az éneklés, a dalírás pedig apukám által érkezett meg hozzám és azóta rengeteg saját dalt írtam, melyeket a tapasztalásaim ihlettek. Fontosnak tartok, hogy minden dalomnak olyan mondanivalója legyen, ami a lélekfejlődésre ösztönzni az embereket.

Táncolsz és tanítasz is. Mióta csinálod? Milyen eredményeket értél el benne?

18 éve tanítok és 25 éve táncolok. Több táncversenyt is nyertem, mint táncos, illetve koreográfus. De valahogy mindig a tanítás volt az, ami a legnagyobb örömet hozta az életembe. Persze tapasztalatot is szereztem (X- Faktor, Csillag Születik, Total Dance, Viva Comat, különböző videoklipek, Pappa Pia mozifilm, Sugarbird bemutató, Árkád Show stb.), melyet ma már egyre tudatosabban tudok átadni a fiataloknak. A legfontosabb, hogy élvezzék amit csinálnak, a többi csak plusz jutalom és boldogság!

Színésznőként is tevékenykedsz. Hol láthattunk eddig?

Az első szerepem egy mozifilben volt, ami aztán nem jelent meg, de valahogy akkor érintett meg ez a színészet. Aztán játszottam napi sorozatban (Csajok, Pasik, Balaton, Éjjel-Nappal Budapest) és színházban, Demónát, Hamupipőkét és Jázmint is.

Van egy „Léleklazitó” közösségi oldalad, ami a spiritualitásra utal. Hiszel benne?

A LélekLazító összefoglalja azt, amit az életben és ezáltal a műveszetemben is képviselek. A test nekem a táncot jelképezi, a lélek az éneklést és a dalírást, a szellem pedig az itt megjelent gondolatokat és a meditációkat , amiket tartok. Így áll össze a harmónikus egységem a test – lélek – szellem.

Egy hónapja debütáltál az RTL II csatornán az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban. Közszereplő vagy, sokan ismernek már, viszont ez az első talán leghosszabb távú szereped a televízióban, ahol a nézők napi szinten találkozhattak veled. Mit gondolsz, nagyobb ismertséget fog neked hozni a sorozat?

Már volt hasonló, valójaban ezen nem gondolkoztam. Bármibe fogok, azt kérdezem magamtól, hogy tudom teljes szívből élvezni és azonosulnia feladattal? Ha a válaszom igen, akkor csinálom. Így jött Petra karaktere is, aki teljesen azonos lelkülettel él, mint ahogyan én. Laza, humoros, fiatalokkal foglalkozik, tanít, teljesen tudtam vele együtt rezegni. Az ismertség annyira izgat csak, hogy át tudjak adni az embereknek üzeneteket. Nekem ez a karakter is ilyen volt, teljesen önazonos! Azt érzem a média egy fórum és mindenki maga dönti el, hogy a hiúságának legyezésére, vagy pedig komolyabb, hasznosabb dolgokra használja fel. Én az utóbbira, teljesen tudatosan!

Most, hogy vége a forgatásoknak mivel töltöd az időd/napjaid?

Nagyon sokat tanítok, tartok Léleklazítókat és persze készülnek az új dalok. Unatkozni nem szoktam, de figyelek az egyensúlyra és a minőségi énidőre!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta