Ezt nézed:  / Hírek / Én vagyok az utolsó szűz!!!

Én vagyok az utolsó szűz!!!

Sokan úgy érezhetitek, hogy manapság ciki szűznek lenni! Persze, ez egyáltalán nem igaz! Egyszerűen arról van szó, hogy a szüzességet ma alulértékelik.

Ma, felfokozott világunk része a szexualitás. A mindennapok során különböző formában találkozhatunk szexuális utalásokkal az interneten, akár csak hirdetések vagy poén formájában. Ezért nem csoda, hogyha úgy érzitek, szűznek lenni nem trendi! Igaz? Ennek okán pedig szeretnétek mielőbb túlesni az első alkalmon, hogy ne érezzétek magatokat kirekesztettnek, hogy tudjátok pontosan miről van szó. Mire a felhajtás?!

De, valóban jó döntés, hogy – kis túlzással, – az első szembejövővel, aki hajlandó rá, megtörténjen? Ugye, nem hiszitek, hogy ez ilyen egyszerű? Nem maga az aktus, hanem annak az át- és megélése. A szüzesség elvesztése ugyanis, mentálisan és érzelmileg is komoly változást okoz egy-egy emberben. Sokszor az első benyomás határozza meg a szexhez való későbbi viszonyulásotokat!

Érdemes várni a megfelelő párra, akihez mélyebb érzelmek is fűznek!

Mondjuk, ha az első alkalom nem sikerül jól, nem felel meg az elvárásaitoknak, a róla előzetesen, leginkább az interneten gyűjtött információknak köszönhetően, vagy csak egyszerűen teljesen máshogy képzeltétek (mert ez is lehet!), akkor később, nehezebben fogjátok tudni átélni, vagy akár élvezni a szexet a jövőbeli párotokkal! Ez hatással lehet az egész életetekre!

Nem kell sokat visszamennünk az időben ahhoz, hogy lássátok, a szüzességnek a múltban komoly társadalmi funkciója is volt. Gondoljatok csak nagyszüleitekre, akiknek az idejében még a tisztaságot és ártatlanságot jelképezte, és elvárás volt, hogy csak a nászéjszakán történjen meg az első szexuális aktus a párok között, már férj és feleségként.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share