Ezt nézed:  / Színes / Énekesek, akik a semmiből váltak sztárokká

Énekesek, akik a semmiből váltak sztárokká

Nagyon sok a tehetség, akik a legváltozatosabb helyeiről érkezhetnek. Ha valakinek van tehetsége és ehhez páratlan kitartás párosul, akkor akár világsztár is lehet.

 

A következő felsorolásban olyan énekeseket gyűjtöttem össze, akik keményen megdolgoztak a sikereikért. Mögöttük nem álltak pénzes emberek, akik gyerekkoruk óta egyengették volna az útjukat, helyette a tehetségüket kamatoztatva futottak be.

 

Jay-Z

0d53c56a247ef39e4106718deb95f347.1000x500x1

Brooklyn egyik szegény lakótelepén nőtt fel három testvérével együtt. Már a kezdetektől megmutatkozott zenei tehetsége, amint a konyhaasztalon dobolt fakanalakkal. Saját maga által írt szövegekhez ritmust adva fejlesztette tovább a technikáját. A drogkereskedésre is kényszerült rapper karrierje 95-óta szárnyal felfelé.

 

Mariah Carey

112515-mariah-carey-smoky-eye

A vegyes házasságból származó lányt már korán kiközösítették bőrszíne miatt, majd szülei válása után édesanyjánál maradt, aki hamar felfedezte, hogy jó érzékkel rendelkezik az énekléshez, így tanítani kezdte. Már középiskolás korában demófelvételeken dolgozott, majd New Yorkba költözött és kozmetikusnak tanult. Háttérénekesként dolgozott, mikor felfedezték és lemezszerződést ajánlottak neki.

 

Sean Kingston

Sean-Kingston

A szegény körülménye közül kikerült jamaikai énekesnek nehéz gyermekkora volt. Az utcai élet miatt hamar fel kellett nőnie. Az inkább reggae műfajban tevékenykedő srác a 2007-es Beautiful girls című számával robbant be a köztudatba.

 

Nicki Minaj

photo

A trinidadi születésű énekesnőnek a gyerekkora is nehezen telt. Alkoholista apja rendszeresen veszekedett anyjával, majd miután megpróbálta megölni őket, elmenekültek. Az iskolában dráma tagozatos volt, és egy gyorsétteremben dolgozott. Mixtape-ek készítésével hívta fel magára a figyelmet.

 

Pink

Pink-Net-Worth

Katolikus családból származik. Katona édesapa lévén szerette meg a zenét, aki gyakran énekelt neki, így középiskolában már tagja volt egy együttesnek. Kiemelkedő eredményeket nem értek el, de szorgalma végül meghozta a várva várt elismerést. Kitartóan küzdött, hogy elérje álmát, végül 2000-ben megjelent első albuma.

 

Énekesek, akik a semmiből váltak sztárokká
Te mindent megteszel az álmaidért?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share