Elkezdődött a karácsonyi őrület

Rovat

Megosztás

Bizonyára már te is észrevetted, hogy egyre több helyen vannak feldíszítve az üzletek, egyes helyeken pedig már a karácsonyfa is áll. Még több, mint egy hónap van hátra karácsonyig, de már javában elkezdődött az őrület.

 

Már több, mint két hete, hogy megjelentek az első karácsonyi díszek, a boltok kínálatában felbukkantak a különböző kiegészítők, valamint a csokoládék egész arzenálja.

Versenyfutás vette kezdetét, hogy megvegyük mindenkinek az ajándékát, illetve felkészüljünk előre. Tény, hogy nem a legjobb az utolsó pillanatra hagyni mindent, mert a kapkodással csak magunknak teszünk rosszat. Érdemes tehát jóval előre beszerezni a dolgokat.

gresham

Az idő előrehaladtával egyre nagyobb tumultus lesz az üzletekben, szemkápráztató kirakatukkal elszédítenek mindenkit. Valaki ilyenkor érzi magát gyereknek, valakiben pedig erős pánik keletkezik.

A megtömött szatyrokkal rohangáló emberek szinte mindennapossá válnak. Folyamatosan beléjük ütközünk, és tolongás veszi kezdetét. Olykor 15-20 percet kell azért is várakozni a sorban, hogy kifizessünk egy müzliszeletet.

Ünnep - Aranyvasárnapi bevásárlás

Én magam ilyenkor minél messzebb próbálom elkerülni a forgalmas helyeket, úgy mint a bevásárlóközpontokat és a nagyobb tereket. Szeretek jóval előbb felkészülni, így kényelmesen tudom intézni a dolgaimat. Az, hogy kiválasszunk valamit inkább megfontolt döntésen alapuljon, hiszen leginkább a pénztárcánknak kedvezünk ezzel. A hirtelen hozott döntések általában jelentős kiadással járnak, amit persze az áruházak nagyon szívesen elfogadnak.

wallpaper-crazy-santa-funny-christmas-wallpapers-WUmCEl-clipart

Sokakat a hideg is kiráz a karácsonyi időszak kezdetével. Inkább egyfajta pánikfélelem tör rájuk, főleg a rengeteg ember láttán. Számukra a legjobb módszer, ha tudomást sem szereznek az egészről, és messze elkerülik a zsúfoltságot. Ugyan még két hét van az igazi őrület kezdetéig, de már most érdemes lelkiekben is felkészülni rá.

11(15)

A karácsonyt úgy is lehet élvezni, hogy nem kell feltétlenül a hajunkba kapva rohanni és mindent megvenni, amit csak meglátunk. Az ünnep valódi lényege a meghittség, valamint a szeretteinkkel együtt eltöltött idő. Sokkal fontosabb tehát, hogy inkább békességben töltsük el ezt az időszakot.

 

Elkezdődött a karácsonyi őrület!
Hogy állsz a karácsonyi őrülethez?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta