Ennyi az annyi, ha bulizni akarsz

Rovat

Megosztás

Jövő héten jön a tavasz legnagyobb partyja, ahol a legjobb haverjaid és a suli legmenőbbjei is ott lesznek. Nem kérdés, hogy neked is ott a helyed. De mennyit spórolj össze addig, hogy ne érjen véget az este egy sör után? Mostani körképünkből kiderül, mire számíthatsz a pesti és vidéki éjszakáktól. Viszont ne feledjétek, hogy alkoholos muri csak 18 éves kor után lehetséges!

A lányoknak sosem kell fizetni!

Nem igaz, hogy sosem. Viszont belépők szempontjából valóban szerencsésebb helyzetben vannak, mint fiú társaik, ugyanis a bulik nagy többségében általában csak feleannyi a beugrójuk, vagy egyáltalán nincs is. Sőt, sokszor éjfél után ott is díjtalan a belépés számukra, ahol előtte fizetniük kellett.

Hova menj, ha a jó társaság mellett a low budget is lényeg?

way-pszichologia

Ha kevés pénzből akarsz jól szórakozni, akkor ne az elitklubokban töltsd az estédet, mert ott a párezres belépőn túl, még az italok is elit áron vannak. Helyette inkább keressetek egy hangulatos beülős helyet, de most már egyre népszerűbbek lesznek a kiülősök is. De azt hiszem, a legnagyobb közszeretetnek örvendő tereket nem kell külön bemutatnunk. A fűben elheveredve egy alma cider a lágy, szellős naplementében. Hm. 🙂 Ja, és dress code sincs!

Kimaxolt estéhez szükséges büdzsé: 1000-3000 Ft

Tánc is legyen meg inni való is!

imgkid

Ha a kettő ötvözetét keresed, akkor a romkocsmákat egyértelműen neked találták ki.  Lányoknak általában ingyenes, fiúknak kb. egy ezres, a legjobb zenékről menő dj-k gondoskodnak, a pultosok pedig lesik a tömeg minden kívánságát. A leüléssel lehetnek bajok a sok ember miatt, ha asztalt is szeretnétek magatoknak, mindenképpen foglaljatok előzetesen.Az italok ára a romkocsmákban már egy kategóriával magasabb, mint a beülős helyeken, egy korsós szomjoltóhoz kb. 600 Ft-tól juthatsz hozzá.

Dress code: kényelmes-elegáns

Kimaxolt estéhez szükséges büdzsé: 3000-5000 Ft (ebben már a hazafelé elfogyasztott pizza, girosz is benn van.:D)

Prémium party

cocktail-final

Ha abszolút rongyrázásra vágysz, akkor elég mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. De cserébe általában korlátlan italfogyasztás, pompa és ragyogás vár. Ez belépőben kb. 5000 forint/főnél kezdődik, határ pedig a csillagos ég. Ha a belépőhöz nem jár korlátlan fogyasztás, akkor a belépők is megállnak 2000-2500 Ft körül, viszont a magadnak vásárolt italok áránál ne a kocsmás/romkocsmás itallap legyen az irányadó… Általában a „lányoknak olcsóbb” koncepció a prémium partyknál is érvényes.

Dress code: magassarkú/makkos cipő, hiper elegancia

Kimaxolt estéhez szükséges büdzsé: 5000-10 000 Ft

És mi van a vidékkel?

dailymail

A vidékiek szerencsésebbek abból a szempontból, hogy a budapesti áraknál valamivel alacsonyabban rúghatnak ki a hámból, az ottani családias hangulat pedig egyszerűen megfizethetetlen. Aki bulizott már falun vagy kisvárosban, az tudhatja, hogy milyen, amikor az egész város bulizik, és lépten-nyomon ismerősbe botlasz. Keresni sem kell a társaságot, mert mindenhol ott van, és ezekkel a jófej emberekkel pedig olcsóért lehet beülős helyen is szórakozni, de a nagyobb helyeken sem kell otthagyniuk a fél pénztárcájukat.

Képek:dailymail.co.uk, imgkid.com, partyrentalstlouis.com, way-pszichologia.hu, livefreeblog.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta