Zsuzsiék nem bakiztak a beszédben

Rovat

Megosztás

Nos, elballagtak a vén diákok, a lufik már a magasban, és a tanárok is megkönnyebbülhettek. 😛 A nebulók viszont NEM, hisz közeleg az írásbeli érettségi, de azért még egy utolsó ereszd el a hajam is belefér. A könnyes búcsú sem ciki ilyenkor, a ballagás napja az elválás, a jövőbe tekintés napja. Egy olyan nap, amely vízválasztó a gyermek és felnőttkor között, hisz a középsuli után lépünk ki a bizonyos nagybetűs életbe. Nézzük, Zsuzsi, a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium immáron ex tanulója, hogy emlékszik vissza a nemrégiben lezajlott ballagására. 🙂

  • Nemrég volt a bolondballagás, most viszont hivatalosan is elballagtatok. Hogy sikerültek?

Zsuzsi 6

Nos, hát igen. Tegnap volt a bolondballagásunk, ami ezerszer jobban sikerült, mint vártam, és egy hatalmas táncparty kerekedett ki belőle a kosárpályán. A mai nap persze jóval visszafogottabb volt, és csak a Ballag már a vén diákot énekeltük a hangos ordítások helyett. Szerencsére nagyon jó időnk volt, és nem kellett bezsúfolódni a tornaterembe. Sőt, amit senki nem sejtett volna, kevesebb mint 2 óra alatt zavartuk le az egész ünnepséget, körmenettel, díjakkal együtt ! (hál Istennek) Nem bakiztunk a beszédben sem akkorákat (mert én és Dani mondtuk), el sem esett senki. Szóval mindent egybevetve nagyon jó volt az egész. Nem volt meg az a kemény poroszos hangulat, mint néha szokott, inkább meghitt és személyes volt.

  • Magad mögött hagyod a középiskolát, milyen érzések vannak most benned? Hiányozni fog az osztály?

Zsuzsi 7Tudom, hogy vissza fogom még sírni a gimit, amikor jönnek az első zh-k az egyetemen… Viszont, hogy őszinte legyek én már nagyon vártam a végét. Persze nekünk is voltak jó pillanataink az osztállyal, szép emlékek, amiken még ma is elmosolyodunk. Azonban sajnos a mindennapi légkör elégé leromlott a végére, pedig nagyon szuper kis osztályként indultunk mi is.

 Mi a legemlékezetesebb emléked a gimnáziumi éveidből?

Hát az egyik legemlékezetesebb nap, vagy élmény, az a szalagavatóm volt. Talán elég ha annyit mondok, hogy Keringő és Nagy Fehér Ruha… mondjuk a táncpróbákat nem sírom vissza ! De ami tán még ennél is emlékezetesebb volt, az pont a tegnapi nap, amikor bolondokként végigjártuk az iskolát. Annyira jól éreztük magunkat ! A mai nap pedig… nem gondoltam volna soha, hogy ilyen jó érzés lesz elmondani a búcsúbeszédet.

  • Félsz a nagybetűs élettől?

Zsuzsi4Most MÉG nem félek, azzal majd ráérek pár év múlva. Leginkább az érettségiktől tartok, hogy bejussak az egyetemre. Még nem tartok attól, hogy mit hoz majd a jövő, mert szerencsére ismerem magam annyira, hogy tudjam, ha nagy a baj akkor is megállok majd a lábamon, vagy ha mégse, akkor is megmarad a régi szobám a szüleim házában Hahah. Viccet félretéve, már most elég komoly tervekkel állok az élet elé és remélem, ha minden tőlem telhetőt megteszek, véghez is viszem majd őket.

Zsuzsi 8

 A Középsuli.hu mindenkinek sok sikert kíván a közelgő érettségihez.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta