Ezt nézed:  / Hírek / PR / Suli / Érettségi bankett a belváros szívében

Érettségi bankett a belváros szívében

Pazar ruhák, puccos limuzinok, életre szóló emlékek – ez mind jellemzi legtöbbünk érettségi bankettjét. A sorból még egy igazán színvonalas hely hiányzik, mely mindenhez közel van és ahol ínycsiklandó ételeket szolgálnak fel. A Középsulival most kedvezményesen foglalhatjátok le a Benczúr Hotelt az érettségi bankettetekre.  

Budapest egyik legimpozánsabb részén, a Városliget kapujában helyezkedik el a Benczúr Hotel, ahol a rendezvényeket a megrendelők igényei és elképzelései szerint valósítják meg szakképzett személyzet, és modern technika segítségével. A Benczúr Hotelre Zsolnay terme például kitűnő választás arra, hogy együtt elbúcsúztassátok a középiskolában töltött éveket.

A hotelben ételből nincs hiány, gazdag étel-ital kínálatból bárki megtalálja azt a fogást és italt, amit leginkább szeret. Az étlapot összeállítók természetesen gondoltak a vegetáriánusokra, a magyaros specialitásokat kedvelőkre és a reformételek szerelmeseire is. Az egészséges táplálkozás szintén nagyon fontos szerepet tölt be a konyha életében! Kellemes napsütésben sütkérezni lehet a hotel kerthelyiségében is.

A hotel könnyen megközelíthetitek autóval, tömegközlekedéssel, gyalog, de akár limuzinnal is a remek elhelyezkedésének köszönhetően.

A Hotel Benczúr igazi szakértője a rendezvények szervezésének. Számos esküvő és konferencia sikeres lebonyolítására lehet büszke a hotel csapata. Keressétek bizalommal a őket  az alábbi elérhetőségen!

sarkozy.gyorgy@hotelbenczur.hu

ÁR: 2900 Ft/fő-től

LÉTSZÁM: 10 és 150 fő között

Ha bemondjátok, hogy a Középsuli küldött titeket, 15% kedvezményt kaphattok!