Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Filmek, amiktől szem nem marad szárazon

Filmek, amiktől szem nem marad szárazon

Sírós filmeket keresel? Akkor ajánlok neked egyből hármat is! Ülj le egy tál pattogatott kukoricával és egy csomag zsepivel a tv elé és élvezd a könnyeidet.

Titanic

Ez kihagyhatatlan a listából. Mindenki ismeri, mindenki többször látta már és mégis mindenki újra és újra sírni kezd a végén. Nem csak azért, mert Rose elveszíti Jack-et, hanem mert mások szülei, férjei, gyerekei is meghalnak a balesetben, amibe belegondolni is rossz.

A nővérem húga

Amikor a házaspár számára kiderült, hogy lányuk rákos, egyetlen megoldásnak azt látták, hogy vállalnak még egy gyereket, aki donorként megmentheti nővérét. Mivel egész életében vizsgálatoknak és műtéteknek tették ki, a 11 éves lány pert indít a szülei ellen. Ezt a családi drámát meg kell nézned, tanulságos és megdöbbentő.

Szilaj, a vad völgy paripája

Elhoztam egy mesét is, amit még anno moziban láttam. A főszereplő ló, Szilaj mindenki szívébe belopja magát, mind sajnáljuk, amikor a katonák elfogják és lekötözik, majd együtt szurkolunk a szökésének. Aki szereti a lovakat, vagy úgy általában az állatokat, mindenképp nézze meg.