Ezt nézed:  / Suli / Érettségire felkészítő app – ilyet még nem láttál!

Érettségire felkészítő app – ilyet még nem láttál!

Azt mondják, hogy a kresz vizsgára is fel tudsz készülni csupán egy applikáció alapján. Mi van akkor, ha ezt az érettségivel is meg tudod tenni?

Tesztsorok, feladatok, mindezt egy applikációban. Jakabos Bálint és Kosdi-Kovács Márton, olyan innovációval állt elénk, amire legtöbbünk még sosem gondolt:

Érettségi felkészítő app, (melyet, innen le is tölthetsz!)

Elismert írók és minőségi tankönyvek feldolgozásával készült, több, mint 200 érettségi centrikus feladattal, tananyagonként.

Képzeld csak el, a halomban álló könyveid és átláthatatlanná sűrűsödött vázlataid kusza forgatagát, amint egyszerre egy applikációban kristályosodik, és csupán a telefonod nyomkodásával – játszva tanulhatsz.

Végre, mikor minden a helyére kerül, és nem azt mondják a szüleid, hogy “tedd csak el gyorsan a telefonod” – hanem, vegyük csak elő azt az appot! Lássuk, készen állsz- e az érettségire.

A készítők szerint csupán az app-al képes lehetsz felkészülni a közép és emelt szintű érettségire!

Az alkalmazás indítása után, ki is választhatod, hogy mely tantárgyból szeretnél gyakorolni, és ismereteit beszippantani.

Forrás:zaol.hu

 

Ezután az alkalmazás döntés elé állít: vázlatos, fejezetekre bontott tananyagot szeretnél tanulmányozni vagy feladatokat gyakorolni, és ellenőrizni eddigi ismereteidet. Az “Elvárások” menüpontban pedig megjelennek témakörönként a hivatalos érettségi követelmények.

Érdekes belegondolni, vajon egyszer eljuthatunk-e oda, hogy magát az érettségit is egy ilyen online rendszerben végezzük el, mint egy tesztfolyamatot, és valóban erre gyakoroljunk egy ilyen applikációban, hivatalosan, tanmenetbe illesztett környezetben?

Érettségire felkészítő app - ilyet még nem láttál!
Szerinted hasznos egy ilyen app?

Borítókép:wallpaperup