Eszti: Rosszul tud esni, ha nyilvánosan utálnak és szidnak

Rovat

Megosztás

2016. január 10. /kedd/

Tegnap indult cikksorozatunk, melyben azt taglaljuk, hogy a Középsuli című sorozatunk szereplői hogyan képzelték el az ismertséget, és azt is elmondják, hogy ahhoz képest mit éreznek és tapasztalnak most. 

Dominik

Dominik1

“Őszintén szólva, én egy picikét másképp képzeltem. Úgy képzeltem, mint az ilyen amerikai filmekben, hogy az ember épphogy kimegy az utcára, és rögtön lerohanják a csajok és a fotósok. Na, hát ennek csak kb. a nyolcadrésze teljesült. Biatorbágyon nem túl sokan ismernek fel. így ez a paparazzo-rész az alapjáraton húzó. Sajnos a lányok sem rohannak le, amint kilépek az ajtón, ami azért jó, mert kell néha a nyugalom. Igazából így idővel kezd egyre jobb és jobb lenni ez az egész, de azért nagyon-nagyon remélem, hogy hamarosan eljut erre a szintre”

– vallja be őszintén Dominik.

Eszti

“Milyennek képzeltem? Nehéz már részletesen visszaemlékezni, de szerintem mindenképp úgy képzeltem, hogy mindenki szeret és sok barátom van. Hogy sokkal több programom lesz, már a sok barátból kifolyólag is, hogy sokkal boldogabb ez az élet. Mert ugyan mi baja lehet annak az embernek, akit mindenki szeret? Hát, nem egészen így alakult. Korántsem szeret mindenki, amit persze mai fejjel már teljesen értelemszerűnek látok, hogy hát ez nem is lehetne másképp, lehetetlen mindenkivel jóban lenni. Találtam egy pár nagyon-nagyon jó barátot a Középsulin kívül, amire azt mondom, hogy értük már megérte ez a két év, de egyáltalán nem így képzeltem el.

– meséli a sportlady-t alakító lány.

Eszti1

Túl meseszerűen jelent ez meg bennem. Nem mondanám magam egy nagyon érzékeny embernek, de rosszul tud esni, mikor nyilvánosan utálnak és szidnak, pedig csak annyit tudnak, hogy hogyan nézek ki, valamint annyit, hogy szerepelek egy internetes sorozatban. Nagyon nehéz ezeket ésszel kezelni, és nem visszatámadni, hanem elengedni a fülem mellett. Egy mondatban, egyáltalán nem olyan egyszerű ez, mint ahogy kívülről kinéz: nagyon nehéz”

– fejti ki bővebben Eszti.

Korinna

Korinna1

“Az ismert emberekhez odamennek autogramot kérni, vagy egy közös képet, ilyennek gondoltam az ismertséget, a zöldséges szép gyümölcsöt ad, a hentes meg zsírnélküli húst. Persze, amióta szerepelek a Középsuliban rengeteg pozitív élményem volt. Örülök neki, hogy ennyien szeretnek, Csepelen a strandon rendszeresen odajönnek hozzám a fiatalok, sőt volt rá példa, hogy egy egész vízilabda-csapat is”

– meséli a csinos Középsuli-szereplő.

A cikksorozatunk folytatódik holnap, azaz január 11-én, szerdán, amelyben újabb három szereplő árulja el, mit is gondolt az ismertségről, mielőtt ismertté vált volna.  

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,184RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta