Ezt nézed:  / Színes / Eszti sosem sír, de ha igen, akkor nagy gáz van

Eszti sosem sír, de ha igen, akkor nagy gáz van

Eszti is megválaszolta nekünk a legszemélyesebb kérdéseket, amelyekre előtte már oly sokan feleltek: Bende, Korinna, Barbi, Dominik és Olivér is. Megtudjuk, mi Eszti sírási szokása, valamint arra is fény derül, hogy ki a legfontosabb személy az életében. 

1. Mikor sírtál legutoljára?

Nem tudom, nagyon ritka az, ha én sírok, durva dolognak kell lennie, nem emlékszem, mi volt az utolsó ilyen.

2. Ki a legfontosabb személy az életedben?

A húgom. Hogy miért? Nem tudom. Hogyan lehet elmagyarázni a magától értetődőt?

3. Mi az a már bekövetkezett/még be nem következett esemény, amelyiket életed legtragikusabbikának tartasz/tartanál, ha bekövetkezne?

Ha nem lenne családom és egyedül halnék meg. Miért? Mert ki akar egyedül meghalni?

4. Történt már olyan, hogy egy kisebb/nagyobb álmot nagyon szerettél volna megvalósítani, de hosszú ideig tartó próbálkozások és megpróbáltatások árán sem tudtad elérni, ezért úgy döntötted, hogy inkább feladod?

Biztosan volt már ilyen, de nem sokszor, és nem is annyira emlékszem ilyenre, szóval, biztosan nem volt annyira nagyon fontos. Ha az lett volna, emlékeznék a kudarcra.

5. Meg szokott inogni az önbizalmad? Amikor úgy érzed, hogy nem jó az, amit csinálsz, vagy nem úgy kéne csinálni, ahogy csinálod. 

Ha valaki olyan mondja nekem, hogy valamit nem jól csinálok, akinek számomra számít a véleménye, akkor én is még egyszer átgondolom a dolgot.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share