Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Mata Ricsi nyerte volna az X-Faktort

Mata Ricsi nyerte volna az X-Faktort

2016. december 15. /csütörtök/

Előző cikkünk óta nem változott semmi: még mindig megnyerheti egy középiskolás tinilány vagy tinifiú az idei X-Faktor versenyét. Tóth Gabi és Puskás Peti mentoráltjai azok, akik a fináléban még egyszer utoljára bebizonyíthatják, megérdemlik, hogy megnyerjék a hosszú hónapok óta tartó versenyt. A végén pedig valaki meg is nyeri.

Gorbunov Dimitrij, Mata Ricsi és Opitz Barbara maradtak, miután múlt hétvégén a mentorok nem tudtak dönteni, és a szavazatok szerint kellett kiesőt választani: a nézők pedig a Ham Ko Hamot, ByeAlex egyetlen megmaradt zenekarát küldték haza ezúttal.

Egy fényképet is feltöltött az X-Faktor hivatalos oldala arról, hogy hogyan alakult a szavazás az utolsó élő show során. Ebből kiderül, amennyiben ez lett volna a finálé, Mata Ricsi győzedelmeskedett volna.

A kommenteket olvasva sokan hivatkoznak arra, és kritikaként fogalmazzák meg azt, hogy Mata Ricsi a családja rossz anyagi helyzete miatt nyerheti meg legfeljebb a műsort, és bizony, ez nem lenne fair.

De van olyan kommentelő, aki ezt az állítást Ricsit védve cáfolja.

“Sokan tévedésben vannak, mert nem a szegénysége miatt fogja megnyerni a ricsi hanem azért mert csak ő énekel érzéssel, szívből és nem egyhangú mint a másik kettő versenyző csak sok embernek nincs füle. Bele kell nyugodnotok, hogy már ricsi megnyerte az x faktort.”

 

Emellett olyat is lehet olvasni mindenfelé az interneten, hogy még azt sem tudja, hogy milyen nyelven énekel, és mi a szám címe, amit elvileg néhány perccel előtte énekelt el, hogy Istenes Bence kérdezett volna róla. A mentorok a produkció után kétféle érzésről beszéltek: az egyik szerint nem biztos, hogy a finálé előtt ez volt a legjobb dalválasztás, viszont ByeAlex szerint legfeljebb ízlésbeli különbségekről lehet beszélni, ha egyszer a közönség tombol a produkció alatt.

 

A szombati élő show alatt is lehet majd SMS-ben, illetve applikációval szavazni, és most csak az fogja eldönteni, hogy ki esik ki, és ki kerül ki győztesen, hogy a nézői szavazatok hogyan fognak alakulni. A zsűri csak véleményez, de döntési joguk a mentoroknak nem lesz.

Szerinted ki nyerje az X-Faktort?

This poll is closed! Poll activity:
start_date 15/12/2016 08:11:46
end_date 16/12/2016 23:59:59
Poll Results:
Ki nyerje az X-Faktor fináléját?