Exkluzív! Interjú a KÖZÉPSULI rablójával

Rovat

Megosztás

A Középsuli 133. részében ismerhettétek meg a rablót, akivel Dominik harcolt. Azonban még sem lehet azt mondani, hogy ismernétek, hiszen nem sok derült ki róla. Emiatt is hoztunk nektek egy exkluzív interjút vele!

Mesélj egy kicsit magadról Anna! Mit érdemes tudni rólad?

Világ életemben betörőnek készültem és örülök, hogy most végre bemutathattam tehetségemet a sorozatban. Viccet félretéve, azt gondolom, hogy ez a szerep valóban illik hozzám, hiszen bár még csak 25 éves vagyok, mégis elég sokszínű életet élek, rengeteg dolgot kipróbáltam már. Sokat utaztam, több országban éltem és mindig olyan munkám volt – illetve olyan dolgokat tanultam, amik boldoggá tettek.

Mondj valamit magadról, amit nem sokan tudnak!

4 nyelven beszélek + halandzsa nyelven, ugyanis a legjobb barátnőmmel középiskolás korunkban játszottunk egy olyan játékot, hogy amikor idegenek megszólítottak minket elkezdtünk bizonyos halandzsa nyelven beszélni/válaszolni. Úgy csináltunk, mintha csak azon a nyelven beszélnénk és teljes komolysággal használtuk a kreált szavakat, érdekes hangsúllyal kommunikáltunk az illetőkkel, akik egymást közt magyarul tanakodtak, hogy vajon mi a fene lehet ez a nyelv?! Mi magunkban persze szakadtunk a nevetéstől, de nem fedhettük fel magunkat! Amikor már teljesen megzavartuk az illetőket, vagy éppen már annyira vicces volt a szituáció, hogy nem tudtuk visszatartani a nevetést, akkor elárultuk, hogy ez csak egy vicc volt. A mai napig jókat nevetünk ezeken a történeteken.

Mindig is ilyen harcias voltál?

Amióta csak az eszemet tudom. De ez magyarázatra szorul! Alapvetően szinte mindenkiben egy kedves, cuki, szelíd lány benyomását keltem elsőre. De a látszat csal, hiszen aki ismer az pontosan tudja, hogy bennem van a kisördög (is) és egy belevaló, izgalmas helyzeteket kedvelő lány vagyok, aki szeret extrém helyzetekbe keveredni. Talán ezért sem véletlen, hogy – bár küzdősportokban azért annyira nem vagyok otthon – mégis ezt a szerepet kaptam.

Egyébként a természetem is elég harcias. A szüleim elmondása szerint, ez már kiskoromban is megnyilvánult. Mindig kiálltam az igazamért és legfőképp az elképzeléseimért/céljaimért. Viszont azt gondolom, hogy a való életben másképp vagyok harcias. Magammal harcolok és nincsenek ellenfelek, mert abban hiszek, hogy az „élet harcát” magunkkal vívjuk. Mi vagyunk felelősek azért, hogy jól alakuljon az életünk, illetve, hogy a céljaink megvalósuljanak. Ez az én küzdelmem!

Mit gondolsz, van gyenge pontod?

Naná, rengeteg… Talán el sem kezdem sorolni, mert túl hosszú lenne az interjú! Amit ezzel kapcsolatban fontosnak tartok elmondani, hogy a gyenge pontjaink tesznek minket emberivé, ezért meg kell tanulnunk elfogadni a hibáinkat, gyengeségeinket. Én például megtanultam szeretni a hibáimat, természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnék fejlődni, vagy dolgozni rajtuk. Viszont ebben a pillanatban így teljesítek, ez vagyok és ezt elfogadom, büszkén vállalom!

Nehéz volt Dominikkal harcolni?

I-M-Á-D-T-A-M! Már a próbák is nagyon izgalmasak voltak. Teljesen beleéltük magunkat a jelenetbe, ezért az elején picit féltem attól, hogy valóban megsérülünk, mert mindketten azt szerettük volna, hogy élethű legyen a jelenet és persze ilyenkor könnyű megsebesülni… ami egyébként meg is történt, lett egy kis bokadagadás és szép, nagy lila foltok is. De hát ilyen ez a betörő élet!

Milyennek tartod őt?

Dominikkal már volt szerencsém együtt dolgozni. Egy igazi szív ember, akire minden helyzetben lehet számítani. Ez minden alkalommal egyre jobban bebizonyosodik számomra. Még egy érdekes dolog, hogy mindkettőnket oroszlán a horoszkópja, ami harcias, tüzes jellemre vall. Szerintem ezért is jövünk ki jól egymással, mert hasonló a habitusunk.

Láttátok már a KÖZÉPSULI 133. részét? Kattintsatok!

EXKLÚZÍV INTERJÚ A KÖZÉPSULI RABLÓJÁVAL
Szerinted Anna és Dominik összeillenek?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta