Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Régi cuccok, amik újra divatba jöttek

Régi cuccok, amik újra divatba jöttek

Ki ne imádná a divatot? Természetesen szeretünk egyediek lenni, de ez nem zárja ki azt, hogy ne kövessük a trendeket, és közben kifejezzük önmagunkat! Hoztunk nektek pár régi cuccot, amikről el se hittük volna pár éve, hogy újra divatba jöhetnek!

Négy olyan ruhát hoztunk most nektek, amelyekkel utoljára a 90-es években lehetett találkozni! Azonban, ma már bármikor szembesétálhatnak velünk ezeket hordva és újra hódítanak, ilyen a:

I. BICIKLIS NADRÁG

Kép forrása: wish.com

Már előző nyáron divatba jöttek a biciklis nadrágok, amik azóta is hódítanak. Ez a fajta nadrág inkább a kerekded idomokhoz illik, azonban ne félj hordani hosszú pólóval akkor se, ha vékonyabbak a combjaid!

II. HASPÓLÓ

Kép forrása: storenvy.com

A haspóló egy időre teljesen kiment a divatból és nagyon ciki volt, ha valaki az utcán jelent meg benne! Most azonban újra hódít, aminek lehet örülni, hiszen nincs is jobb egy meleg nyári napon, mint akkor is barnítani a testünket, ha csak a városban mászkálunk éppen!

III. BUGGYOS NADRÁG

Kép forrása: bershka.com

A buggyos nadrág is egy ideig nagyon ciki viselet volt, most azonban újra divatba jött! Ez a nadrág típus viszont inkább a vékonyabb testalkatú lányoknak áll jobban (a biciklis nadrággal ellentétben). Ha kicsit húsosabb típus vagy, kerüld a buggyos dolgokat, mivel optikailag összenyomhatnak, ami, ha ráadásul alacsony is vagy – nagyon előnytelen lehet!

IV. MINTÁS RUHÁK

Kép forrása: mohito.com

A minimál fekete és nude színek után újra hódítanak a minták! Akár az állatminták, akár a pöttyös és csíkos kombók is divatosak!

Ha pedig még nem láttátok volna, mindenképpen lessétek meg azt, Zsani hogyan pózolt pipacsokkal!

Régi cuccok, amik újra divatba jöttek
Te melyiket fogod hordani nyáron?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share