Ezt nézed:  / Suli / Ez a tanárnő tényleg törődik a gyerekek érzéseivel

Ez a tanárnő tényleg törődik a gyerekek érzéseivel

A te érzéseiddel törődnek tanáraid? Ha nem, akkor neked is erre a tanárnőre lenne szükséged!

Íme, a legkirályabb tanárnő, akit érdekel, mi van a fejedben. Erin Castillo úgy döntött, létrehoz egy felületet az osztályban, ahol a diákok kifejezhetik pillanatnyi érzéseiket. A mentális egészség és lelki béke hozzátartozik a tanulás megfelelő körülményeihez.

Veled előfordult már, hogy megbántott valaki de senki sem hallgatott meg? Hogy felelned kellett töriből, pedig egész este sírtál és nem azért nem tanultál, mert nem akartál, hanem mert nem voltál képes rá?

Erin Castillo zseniális módon próbál meg a gyermekeknek segíteni. Nem rohanhatunk csak úgy le senkit, hogy mondja el, mi van vele. Azonban egy óvatos közeledés és figyelmesség képes a gyerekek nyelvén beszélni, és hidat teremteni közte és tanára közt.

Forrás:boredpanda

 

Erin tudja, hogy nem kell mélyen pszichológiailag elmerülni egy tanítvány életében, azonban sokszor az is segítség, ha meghallgatják őket, ha kíváncsiak arra, mi történik velük. Rohanó világunkban a szülők sokszor nem érnek rá gyerekük lelkivilágával foglalkozni, pedig csak egyszer gyerekek, és szükségük van szüleik figyelmére és szeretetére. Annak, aki gyerekként egyedül birkózik meg problémáival, sokat jelent, ha Erin Castillo-féle érzelemkifejező felületet talál. Az együttérzés és a gondolatok megfelelő útjának kifejezése olyan lelki megnyugváshoz vezet, mely már alkalmas arra, hogy új ismeretet fogadjon be. A tanuláshoz lelki béke kell, hogy gondolataink megfelelően tudjanak összpontosítani az adott feladatra.

Forrás:boredpanda

 

Erin Castillo elsődleges motivációja a tény volt, hogy egyre több gyerek követett el öngyilkosságot. Úgy gondolja, hogy ilyen módon valamelyest ellenőrizni lehet egy gyermek megfelelő pszichológiai állapotát.

Forrás:boredpanda

Forrás:boredpanda

Forrás:boredpanda

Csúcs ez a tanárnő!
Te szeretnél ilyen felületet az osztályodba?

Borítókép: boredpanda

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share