Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Shawn Mendes elmondja, miért fáj neki, amikor megkérdőjelezik a szexualitását

Shawn Mendes elmondja, miért fáj neki, amikor megkérdőjelezik a szexualitását

A 20 éves énekes a People magazinnak adott interjút, amiben őszintén beszélt olyan témákról, melyekről korábban csak ritkán nyilatkozott.

“Annyira szerencsés vagyok, hogy a rajongók 15 éves korom óta fotóznak miközben eszem, hogy már kicsit érzéketlen is vagyok rá” – viccelődött Shawn Mendes, amikor a hírnév árnyoldalairól kérdezték. A fiatal énekesért világszerte milliók rajonganak, így nem újdonság számára, hogy magánéletére is kíváncsiak. Ő azonban nem magát félti, hanem azokat, akik nem tudják kezelni az őt érő spekulációkat, vagy negatív kritikákat.

“Nekem ez fájdalmas és mérges leszek, amikor mindenféléket kitalálnak rólam, mert el tudom képzelni, hogyan érinti ez azokat, akiknek nincs hasonló támogató környezetük, mint nekem. Szerintem az emberek nem értik, hogy amikor valami hülyeséggel jönnek oda hozzám, azzal másokat is megbántanak” – mondra az énekes.

Korábban a Rolling Stone magazinnak tárulkozott ki szexualitásáról, melyet folyamatosan megkérdőjeleztek. Úgy érezte, hogy azért kell nőkkel mutatkoznia nyilvánosan, hogy bebizonyítsa az embereknek: nem meleg. Snapchaten 2017-ben ezt saját maga jelentette be: “Először is, nem vagyok meleg. Másodszor pedig, nem igazán kellene hogy számítson, az vagyok, vagy sem”.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share