Ez most nem a TE hibád

Rovat

Megosztás

HEKIII és JBOY szerzeménye eszünkbe juttatja a szerelmi csalódásokat, ismered az érzést, amikor nélküle nem tudsz létezni?! Az Ellentét már a felkapottak között a YouTubeon!

„Gyere nézzük meg együtt mi lehet a Hold túloldalán, a csillagok között elvakít a fény, de ez csak egy álom talán. Belefáradtam, tudom nem a Te hibád…”

Fekete-fehér vágóképek, jin-jang ellentétpárok, a nő és a férfi kapcsolatok konfliktusairól szól a srácok legújabb szerzeménye. Ne érezd magadat vesztesként, hiába én hagytalak el, üzenik a skacok, a szakítás bizony egy nehéz időszak bárki számára, mindenki ilyenkor saját magát hibáztatja? Miért? Van elég önbizalmunk és önszeretetünk ahhoz, hogy megrázzuk magunkat és továbblépjünk, vagy benne maradunk a gödörben?!

A videoklipet a HD Pictures Studio készítette, az érzelmes dalszövegért JBOY és HEKIII volt a felelős, végül a zeneszám a HungaroSound kezei közül került ki. A skacoknak biztosan sok csalódása volt már az életben, a szöveg nagyon erre hajaz a romi sorokkal, és a hajlításokkal. Mikor lesz vajon ismét közös munka? Egyenlőre nem tudni, annyi bizonyos, imádja a közönség a dalt, a komment szekcióban első osztályúnak vélik a klipet és a szöveget is agyon dícsérik.

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta