Nemazalány és Szofi már a színpadon élnek

Rovat

Megosztás

Halastyák Fanni és barátnője nem is olyan rég állt össze, mint egy mondhatni crew, a váltás mindkettejük számára meghozta a sikert, dalaikat milliók hallgatják, íme a legújabb szerzemény, a Dadada a felkapottak között már a 8. helyen!

Először Menedéket kerestek, majd megpróbálták betölteni az űrt, mert Üresek voltak azok a bizonyos szívek, később Levegő után kapkodtak, a legújabb sztori pedig a hogyan lettem híres és semmit sem bántam meg témákat taglalja, mivan veletek hamis barátok, gyertek, ha mertek, már nem érdekel, üzenik a csajok, túl szexi az a neon croptop, én azt mondom!

A szívek tiszták, a rajongók a szavaikat isszák, dúdolják a csajok, akik lényegében egész életüket mutatják be egy videoklip erejéig, a dalszöveg is abszolút ehhez a koncepcióhoz lett kitalálva. A bulis, fesztiválos vágóképek és az utcán rajoskodunk pixek is passzolnak a témához, nem is beszélve azokról a szexi outfitekről…Neon, neon, ja és neon, jól áll Szofinak, Fanni pedig a tipik laza, szaggatott nacis stílusával, a sapis kiegészítőjével ismét hozza a bomba formát!

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta