Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Ez történt Bendével a nyaraláson!

Ez történt Bendével a nyaraláson!

Bende túl van az idei első nyaraláson, amiről részletesen be is számolt nekünk! Ausztriába mentek ki a barátaival, ahol rengeteg izgalmat éltek át együtt!

Unokatestvérével, valamint jó barátaival útjuk során ellátogattak Hallstattba és Salzburgba, a szállásuk pedig egy csodálatos helyen: a Wolfgang-tónál volt. Bendéék, mikor megérkeztek az első nap, már rögtön szórakozással kezdtek, átmentek a tó túloldalára bobozni a csapattal. Mikor felhúzták őket a hegyre, a szemük elé tárult a Wolfgang-tó, ami egyszerűen mesébe illő látvány. A kilátás onnan fantasztikus! Szerintetek is?

Másnap ellátogattak Hallstattba, ahol óriási túrát tettek meg, egészen fel a hegyre. A vicc az pedig az volt, hogy senki nem szólt Bendének, hogy ekkora túra lesz, ezért egy erre alkalmatlan cipőbe indult el, így elképesztő módon kicsinálta a lábát! A tetőn szóltak neki, hogy amúgy jöhetett volna lanovkával is… Gondolhatjátok, hogy Bende mennyire örült a hírnek! Ott meglátogatták a sóbányát is, amin 1,5 óra alatt mentek át.

Harmadik nap elmentek Salzburgba. Egy egyszerű városnézéssel indítottak, majd megkóstolták az eredeti Mozart-golyót, felmentek körülnézni a fellegvárba is. Ezután a  városban ettek egy óriási Bécsi szeletet, hisz ez nem maradhat el, ha Bécs csak pár kilométerre van.

Utolsó nap pedig, ellátogattak Bad Ischlbe az isler szülővárosába, ahol muszáj volt megkóstolniuk az igazi eredeti islert. Utána hazaindultak, ami rendkívül gyors és problémamentes volt. Út közben megálltak még egy gyorsétteremnél, és mire elfogyasztottak mindent, már otthon is voltak!

Bende most nemrégiben a Középsulisokkal is elment nyaralni Sátoraljaújhelyre, ahol szintúgy nagyon jól érezte magát és rengeteg programon vett részt. Emellett sok érdekesség is vár titeket a következő részben.

Most vasárnap 17 órakor jön az új rész! Itt az előzetes!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share