Nem szeretsz olvasni? Találd meg azt a könyvet, amit imádni fogsz!

Rovat

Megosztás

Úgy érzed (már) nem szeretsz olvasni? Nem találsz olyan könyvet, ami érdekel? Túl sok a kötelező, régies a nyelvezetük, és amiért még számon is kérik a suliban, nem érzel késztetést, hogy elolvasd, sőt, nem is érdekel? Nem vagy ezzel egyedül!

A legnagyobb gond az, hogy nem találod meg a neked való történetet! Nem muszáj egyből a klasszikus, vagy éppen “magas irodalmi” könyvekkel kezdeni az olvasást, lehet az egy jó fantasy regény is, vagy romantikus történet, ami neked való. Minden könyv elolvasása hozzátesz kicsit a személyiségünkhöz. Mások vagyunk, éppen ezért más az is, amit keresünk!

Anna (16)

Mit tehetnék hogy megszeressem az olvasást? Belekezdek egy könyvbe, aztán abbahagyom, mert nem tud lekötni. Pedig tudom, hogy nagyon hasznos az olvasás.

Zoli (15)

Max 100 oldalig jutok, pedig azért kezdem el a könyvet olvasni, mert érdekel! De tovább nem megy. Inkább sorozatokat nézek.

Márk (16)

Én mostanáig nem voltam képes elolvasni semmit, de tényleg semmit! Aztán rájöttem, hogy csak nem érdekelt a téma, amiről olvasni akartam, vagy kellett volna.

 

Találd meg azt a könyvet, amit imádni fogsz!

A nyár, az iskolai szünet tökéletesen alkalmas arra, hogy megpróbálkozz egy-egy új történettel, rátalálj arra, ami érdekel, amit szívesen olvasnál! Vesd bele magad ezekbe a könyvekbe!

FRANK MÁRTON – PÁRATLANOK trilógia

Rátermett fiatalok kalandjairól szól, fontos szerepük jut egy nemzetközi bűnszervezet elleni küzdelemben, komoly kiképzés után válnak harcosokká, mindez a mi világunkban is játszódhat, némi varázslattal és szerelemmel fűszerezve.

 

PAPP DÓRA – TÜKÖRLELKEK első és második rész

Két gimnazista lány párhuzamosan futó hétköznapinak mondható, de eseménydús életét mutatja be. Fontos témák kerültek bele, szó van szerelemről, pályaválasztásról, másságról, lázadásról, agresszióról, gyerekkori traumáról, örökbefogadásról, tanulásról és barátságról, mindez az érettségi árnyékában.

 

HUSZTI GERGELY – MESTERALVÓK HAJNALA

Egykor a mesteralvók viselték az alvás terhét az emberek helyett, kik éjjel-nappal boldogan dolgozhattak és mulathattak. A Vasháborúban azonban a mesterek végleg elhagyták az embereket… azóta az álomtalan álom szedi áldozatait. A főszereplő, a 17 éves Milán visszahúzódó fiú, akit leginkább a hackerség érdekel. Nagydumás haverja ráveszi, hogy egy spam üzenet nyomába eredjenek, ami nem várt következményekkel jár. Miló egy mágikus világban találja magát, ahol nem elég kiállnia a megpróbáltatásokat, de saját, rejtett képességeit is fel kell fedeznie.

 

Hamarosan jelentkezünk nyereményjátékkal is!

Képek: gabo.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta