Ezt nézed:  / KÖZÉPSULI TV / Ez a világ legdrágább karácsonyi ajándéka

Ez a világ legdrágább karácsonyi ajándéka

Karácsonykor legtöbbünknek nagy fejtörést okoz, hogy mivel lepjük meg szeretteinket. A leggazdagabbaknak azonban még “nehezebb” dolguk van, hiszen mit is vehetnének annak, akinek már mindene megvan? – írja a life.hu.

Ha olyasvalakinek keresünk ajándékot, akinek már tényleg mindene megvan, és mondjuk szemérmetlenül gazdag is vagy, akkor két verzió közül választhatunk: vehetünk jelképes ajándékokat, pl. egy nyakkendőt vagy sálat – azért ne feledkezzünk meg a gyémánt berakásokról sem-, vagy megpróbálhatjuk felülmúlni a tavalyi karácsonyt, és megtalálni a világ legdrágább ajándékát. Ha az utóbbit választjuk, ne keresgéljünk tovább, ugyanis mi rátaláltunk a megfelelő darabra, a kifejezetten milliárdosoknak szánt karácsonyi ajándékkatalógusban, a Robb Report Ultimate Gift Guide-ben.

Forrás: [origo]

A kiadvány szerint tavaly az 500 millió dolláros luxusjacht és egy személyre fazonírozott Airbus A380-as magánrepülőgép egyet fizet kettőt kap meglepetés ajánlata került az első helyre. Idén – talán a válság miatt – csupán egy alig 44 millió dolláros, 50 méteres jacht a legdrágább, amit választhatunk. De végül is ismerjük a mondást, ajándék lónak…

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share